Torsdag

Idag har jag några uppgifter i skolan som jag bara MÅSTE göra klart. Jag tänker inte tillbringa mitt höstlov kollandes på debatter mellan Obama och Romney, bäst att få klart det där nu. Jag har blivit proffs på att skjuta på saker, och det blir ju aldrig bra. Skönt med en veckas break snart! 
 
I övrigt har jag en glad nyhet! Ingen mer häst på Trolldal har blivit sjuk så stallet öppnade idag och det är fritt fram för Kala att flytta in när som helst. Ska prata med mamma och se när det kan ske. Jag hoppas på redan i övermorgon, dvs på lördag. Då har jag hela lovet på mig att vara där nere och se att hon trivs, rida osv. Vore ju underbart! 
 
Men nu så ska jag sluta skriva här, för jag måste verkligen få klart den där uppgiften. Så tråkigt bara, igår var jag så mycket mer motiverad när jag gjorde en tredjedel (som blev två a4 lång, gotta love Samhällskunskap C) Mamma och pappa tog varsin bil imorse, därför har jag inte varit hos Kala än fast jag slutade vid 14.30. Idag så ska vi ta det ganska lugnt, blir en runda i skogen, en promenad, eller longering. Någon lättare form av aktivering så att säga.  
 
Gustav och Kala i söndags <3
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback