Träningsdags

Idag så ska jag och Kala träna för Karin Öljemark för första gången tillsammans. Jag hoppas att Kala kan tycka att ridhuset i Lerbo är helt okej att vara i (det är ju i alla fall inte riktigt lika mycket saker att titta på där som hemma). Är annars mest beredd på att få ganska mycket skäll själv faktiskt haha, har ju bara hunnit med två träningar för Karin Öman sedan juni, så känner mig lite rostig fortfarande. 
 
Igår så red jag Kala i ridhuset och hon blev väldigt distraherad av katten som skuttade runt på läktaren och att näten hängde nere på båda sidorna (fast inte ihopsatta). Hon släppte det efter ca en halvtimme och då hade hon redan slösat massa energi på att hålla koll på såväl kan som nät att hon var ganska trött i knoppen. Lite bra delar hann vi faktiskt med ändå, men det blir ett projekt att lära henne var fokus ska ligga under ridpassen!
 
18.00 tränar jag, så ska snart åka ner till stallet och förbereda Kala och all utrustning. Har bestämt mig för att vi kör på blått idag, tror jag. Antingen det eller svart-vitt haha.. Hoppas hinna uppdatera idag om träningen, men ska hålla muntligt (nationella proven) i svenska imorgon så jag måste lära in det helt också!
 
 

Kommentarer
Postat av: Julia

Hoppas det gick bra!

Sv: Tack, gillar också den :)
Självklart ska man bli sådär fånigt glad över komplimanger om ens häst! ;)

2012-11-12 @ 19:57:33
URL: http://ohjuliet.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback