Förberedda

Nu så är jag och Qarlos fixade och klara, genomridna och vältrimmade. Kan inte kännas bättre inför en tävling än vad det gör just nu, dels träningen i onsdags och sen ett grymt bra pass igår. Idag så värmde vi upp i skogen och hoppade en liten stock och lite sådär, var jättemysigt och Qarlos tyckte det var riktigt roligt!

Sedan gick vi innanför staket och kände lite på vägar inför imorgon. Satte så sjukt fina mellangalopper inkl upptagning!! Har fått så mycket bra tips från Karin hur jag ska tänka och rida, så det satt så fint att det funkade super just idag. Kändes bra med allt jag gjorde, så red inte länge alls. Varför fortsätta nöta när man ändå får som man vill redan från början? Qarlos missförstod mig till och med ur en halt så han fattade galopp direkt från halten när jag trodde att jag bara bad om trav, så pass lyhhörd och "på" var han idag! Fina hästen <3

Nu hoppas jag på att känslan håller i sig och att vi kan få till en härlig prestation imorgon. 13:02 startar vi LB:2 i Kiladalen, håll tummarna! 







Kommentarer
Postat av: Julia

Håller tummarna!

2012-05-12 @ 00:23:22
URL: http://ohjuliet.blogg.se/
Postat av: Julia

Hoppas att det gick bra!



Sv: Tack :)

2012-05-12 @ 19:11:45
URL: http://ohjuliet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback