Qarlos 16 feb

Åh, ibland är jag så glad att jag har häst! Var på så sjukt dåligt humör, trött och seg och hade tappat bort både mina körteoriböcker OCH beiga ridbyxor (hittat ridbyxorna, hoppas böckerna också kommer fram) och kände mig allmänt nere. Ville hellre åka hem och lägga mig på sängen och böla typ. Inget jobbigt har hänt, inte osams med någon eller så. Var bara en sån dag helt enkelt. Tänkte skippa ridningen eftersom jag var så sur ändå, men kände att det behövdes inför helgen. 

Qarlos gick jättebra idag, direkt som jag kom upp i sadeln och kände hur glad han kändes. Älskar när han känns sådär "jippi nu ska vi hitta på något!", hans inställning är oslagbar ibland. Red mycket tempoväxlingar och var noga med att hitta nolläget där jag bara åker med. Blir bättre och bättre på att hitta det, framför allt i galopp idag kände jag. Gjorde några övergångar också, ska korta honom mycket innan och sedan ta en lite starkare förhållning och lätta kvickt. Detta är för att han så lätt lägger sig i handen i övergångar, han måste hitta sin balans på bakbenen in i dom istället. 

Det roliga är att han verkligen var på hjälperna idag, svarade snabbt fram och tillbaka och var helt med och glad hela tiden. Detta gjorde det så roligt att rida, det är ju när hästen svarar lätt fram och tillbaka och känns mjuk i sidorna som det verkligen blir roligt, för inget blir svårt då. Med andra ord var detta ett jättebra pass inför träningarna i helgen! 





Kommentarer
Postat av: Elin - En hästblogg med en otrolig sköthäst

Haha, vad är det för någon superman som står där i dörröppningen? ;)



Men alltså, seriöst, vad skulle vi göra utan våra fina vänner? Jag skulle dö utan Grinde, han får mig alltid på så bra humör :')



Svar. :)

Haha, ja, kan förstå det ;) men skolan är väl inte direkt det roligaste som finns ;)

2012-02-16 @ 23:29:26
URL: http://lizzylover.blogg.se/
Postat av: Julia - tävling i bloggen, samarbete med CF hästshop!

Skicka lite av Qarlos inställning, tack!

2012-02-18 @ 12:29:16
URL: http://ohjuliet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback