Monday

Lite småtråkigt här på bloggen. Men jag bloggar på ändå, har mycket att säga (?) så det är bara kul! Skolan drog igång idag igen och med följde inte en massa ångest utan det var mest kul att träffa alla igen och chilla runt lite vardagligt. Tycker verkligen om mina klasskompisar! 

Cyklade till skolan idag, var lite kallt och grusigt med gick an. Palla lägga 325 spänn på ett busskort till, kan jag ju lika gärna köpa ett till par shorts eller en bikini istället :D Cyklandet är dessutom den bästa vardagsmotionen som går att få, ska snart börja med cyklandet till stallet igen. För att återgå till skolan så gjorde jag mål idag på idrotten, fotboll. Fatta jag, Fredrika Källström, sprang ifrån alla andra med bollen tryggt mellan fötterna, skjöt, och gjorde mål. Under hela min gymnasietid har aldrig detta inträffat förut, tror inte det händer igen heller.. 

Cyklade sedan till trafikskolan för teoriplugg, mötte en kär kompis på vägen, så klarade glatt fas C idag! Ååh nu har ajg bara fas Fordon kvar, sedan blir det liksom dom "riktiga" testen där allt blandas och jag kan börja köööttaaaa mot körkort. Ska boka fler lektioner imorgon också, riktigt taggad nu. Vill susa runt i min gula lilla biiiiiiil! Fick härliga reslutat på prov + uppsats och sedan blev det filmtitt sista lektionen + sovmorgon imorgon. Hade flyt i skolan idag! 

Hade även mitt nya linne från Hollister idag, m-m-m love it!


Jag och Issa åkte sen till stallet och babblade på, det är dags att börja leta bikini till sommaren i vår värld just nu. Mycket som kan gå både rätt och fel, tur att man har sin andra halva att diskutera med! Qarlos gjorde dagen ännu bättre genom att sköta sig toppen idag. Gick tillbaka till lite basic och red fram på lång tygel för att "starta motorn" så att säga. Idag skulle allt bara vara lätt och kul för honom bestämde jag. 

Han fick pauser här och var så att det inte skulle bli jobbigt och tråkigt, och det funkade toppen. Han var med mig hela passet, kortade och längde en massa. Fick verkligen igång längningarna på honom idag, super! Han är så fin när han väl är på plats mellan hand och skänkel och bär sig i sin egen balans. Glad att jag löste det så bra nu när han kändes lite matt igår. Skulle backat då också, lätt att vara efterklok.. 

Imorgon blir det en tur i skogen och på onsdag träning för Karin igen! :D 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback