Försvunna shorts :(

Sitter och sörjer ett par shorts som är borta. Dom var från HM, förra året, satt helt perfekt och dessutom ingick det ett skitsnyggt skärp. Dom var fulländade, tack vare dom blev min outfit fulländad. KÄNNS SKIT. Alla pratar om växthuseffekten (som jag gillar eftersom våren kommer så tidigt, blinkblink) men shortsens försvinnande är det som tynger mig nu. 

Ville gärna visa en bild, men har ingen.. Är så ledsen :( ""&€"/"#%//(&(/&"€"% AAAAAAAAAHHHGGGG JÄVLA APRÖÖÖÖÖÖÖVSKITHELVTEEEE!

Hade ni kunnat gissa att kläder tar upp en så stor del av mitt liv eller? HAHA, löjligt nästan. Är kär i kläder, har en crush på kläder, vill ha mer kläder. Måste bara skriva det en gång till, kläder. Skulle tippa på att ca 40% av mina och Issas samtal består av kläder, var man kan köpa kläder, vilka kläder man kan köpa, vad som är snyggt osv osv osv. Hon är den enda i världen som förstår mig fullt ut i klädproblem! Nu börjar jakten på ett par ersättare till shortsen som både satt skönt och fick mig att se stunning ut. Good luck att hitta ett par likvärdiga lix? 

Jag och snygga kompisar, detta är dock mina andra shorts. Fan vilken plåga det var att åka Kvasten på grönan i dessa asså, skar ju in i rövskåran foer faen, hur skönt ärää? Inte lika snygga som dom andra heller, buhu dessa kunde fått komma bort istället ju




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback