Vendela 1/9

Igår så gick inte Vendela lika bra som i förrgår, men det var lite blåsigt och småregn. Hon är ju som hon är, speciellt nu när vi går mot kallare tider. Om jag itne nämnt det så är min häst inte så mycket för detta med höst och vinter förstår ni.. ;)

Men jag gjorde lite skänkelvikningar ändå, hon svarade dock med mycket spänning så vi gick ifrån det jobbet efter ett tag. Känna av dagsformen var det ja. Gjorde istället lite olika raka och böjda spår med volter och linjer. Vill ha henne lika eftergiven oavsett vilket spår vi går på. 

Provade även att jogga henne lite grann, gick också bra. Mycket lättare att få ett ordentligt stöd med sug i när man travar henne. Gick mest på böjda spår och kände av varven. Tyckte nästan hon kändes bättre i höger än vänster nu, men det är ju bara ett gott tecken! 

Ska rida henne ett pass inomhus i helgen hade jag tänkt och se om hon kan spänna av lite mer igen. Ska skritta ut någon tur också, kan hon behöva. Gäller att passa på innan det fryser på, tiden går för fort när man har roligt..

Snart ser det ut såhär, bara att passa på att njuta av solen nu!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback