Träning för Karin 23/9

Träningen för Karin gick superbra idag. Vi jobbade mest i galopp med tempoväxlingar, låter kanske lite enformigt men det är mer än så. Gick faktiskt mest på mittvolten och spåret men just nu behöver jag och Artie hitta de rätta lägena i galoppen. Först och främst gjorde jag många fattningar, där han varken skulle gå ur ställningen eller sega just i fattningen. Jag vill gärna luta mig lite framåt i fattningen och försöka skjuta på honm och göra jobbet åt Artie. Men jag måste lära mig att bara sitta kvar, se till att han fortfarande är ställd och sen fatta galopp.

I galoppen tempoväxlade jag helt enkelt mycket, först skulle han gå med långa steg utan att bli lång i kroppen. Sedan varierade jag mellan att samla upp honom och här var det viktigt att inte tappa aktiviteten. Jag måste jobba på att hålla min sits, böja på armarna och använda magmusklerna.

Artie kändes jättefin genom hela passet. Han blir bara finare och finare hela tiden! Nu börjar vi komma dit där det är ännu viktigare att jag är uppmärksam och analyserar kring hur jag ska rida. Låta honom göra sitt jobb för han börjar bli mer självständig, men samtidigt vara kvick med hjälperna så fort de behövs.

Freddi tog några bilder när jag skrittade av Artie














Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback