Skritt + Hopplektion 26 september

Idag så skrittade jag ut på Vendullarullan och det gick bra, gich gem halva vägen. Det är ju den årstiden nu.. ;) Hon blir så lugn så, bara man snällt kliver av på hemvägen. Knäppishäst, men härligt att ha något som funkar! 

Qarlos och jag fick oss en hopplektion idag av min kära Issa idag - den ni! Den 13-åriga hopptjejen vaknar inom mig varje gång jag styr på ett hinder och känner mig säker. På Qarlos rygg kan jag verkligen känna mig säker om något, han tycker verkligen att detta med hoppning är skitkul och det finns inte riktigt i hans världsbild att stanna. Fatta vad härligt!! Han bara hoppar fast han kommer lite fel. 

Fick låna en övning hon fick av Louise Haaga. Hade två galoppbommar innan hindret för att få honom lite kvickare + att det gör det lättare för mig i anridningen. Jag har ju sisådär 0,5 % förmåga att se avstånd, så tack vare bommarna så kan jag luta mig tillbaka och Qarlos kunde ändå komma rätt nästan varje gång. En gång snubblade han och rev, men det var bara att komma igen så var det glömt. Han tog det bara coolt och stressade inte upp sig. Hoppade faktiskt en oxer på 80 cm och ett räcke på 90 cm, riktigt högt för att vara jag. Andra gången jag hoppar Qarlos, som är fem år dessutom! (Han är hoppad innan, så sätt inte i halsen ;D)

Han var väldigt fin att trava av sen, kändes väldigt spänd och seg innan vi kom igång med hoppningen. Hade svårt att nå honom med mina korta hoppläder kände jag, men fick verkligen fram motorn med hindren sen!

Haha, det blev himla mörkt som ni ser. Men jag lovar, det är jag och Qarlos som hoppar även om man mest ser min vita tröja gunga runt typ. Passade låt också tänkte jag ;)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback