Här får ni lite skäll!

Stort cred till er som kommenterar så mycket! Det är jättekul att mötas med alla nya, glada kommentarer när man loggar in. Försöker svara så gott jag kan också, tycker det är jättekul att "prata" med er läsare - ni är toppen!

Dock så är det inte alla som kommenterar, ni är väldigt många som inte ger respons på det ni läser. Skittråkigt för oss rent ut sagt - kommentarerna är ju er chans att säga till oss vad som är bra eller dåligt och vad ni vill läsa mer om. Se det som en chans att påverka!

Vi älskar verkligen när någon läsare kommer med egna förslag på vad ni vill att vi ska skriva om/ta kort på/filma. Det blir så mycket lättare och roligare att fixa någon som tar kort eller sätta sig en timme (för det är vad det tar, tro inget annat) och få ihop ett långt inlägg som är både intressant och roligt att läsa, med ett ämne vi inte redan läst om på någon annan hästblogg, om man känner att det man gör det för att ni vill läsa om det. Om man känner att ni kommer att läsa och uppskatta det vi skriver, kanska motargumentera och starta en disskusion. Och det blir såå mycket roligare att blogga då!

För det tar TID att blogga, en massa tid, kraft och energi ligger bakom en blogg som denna. Det är roligt att blogga, det är ju därför vi gör det. Men om ni vill att vi ska orka fortsätta nu när det blir mörkare, skolan tar i på allvar, och hästarna ska ridas och tränas inför alla tävlingar, så måste ni visa det aliihop. Ni är några som gör det, och det är mycket för er skull (och för vårt samarbete med kuriren) som vi bloggar på även när vi inte har tid. 

Men alltså, till er andra; Släng upp en kommentar då och då, om ni tycker något är bra eller dåligt! Eller bara vill säga hej. Allt uppskattas, var inte rädda för oss. Vi älskar er ändå! :D





Kommentarer
Postat av: Jessica

Åh gud vad sönt!

Min häst är inte rolig att lasta.. Eller ja det tar tid. När vi hämtade han tog det runt 2 timmar, han får inte panik utan bara står med framhovarna på rampen och sträcker på sig om man lockar med godis. Sen så kom några och gjorde så att han fick panik, genom linor osv...

2011-09-04 @ 10:30:38
URL: http://dalaryttarna.blogg.se/
Postat av: Jessica

Och vi älskar er! Iallafall jag^^

2011-09-04 @ 10:52:21
URL: http://dalaryttarna.blogg.se/
Postat av: Nora

Kan ni inte lägga ut lite ridövningar? MEST DRESSYR!!

2011-09-04 @ 11:15:01
Postat av: Julia - tävla om röda Premierelindor på bloggen!

Hej ;)

2011-09-04 @ 13:18:43
URL: http://ohjuliet.blogg.se/
Postat av: kristina

Hos oss är det mest Göran som läser (- men berätta det inte för någon). Han kommer aldrig att skriva hej - men han gillar alla fina bilder på Bingo! Vi ses ju irl i stället!

2011-09-04 @ 19:32:56
Postat av: Elin - en hästblogg med en otrolig sköthäst

Nej! :O



Alltså, nu måste ju alla kommentera, om ni slutar blogga vet jag inte vad jag ska göra! :O

Alltså, vilken blogg ska man då gå in på för att få inspiration? Vilken blogg ska man gå in på för att få en rolig och väldigt (alltid) intressant läsning? :(



Nej, vad ni än gör, så sluta aldrig blogga, :'(



HEJHEJHEJHEJHEJHEJHEJHEJHEJHEJHEJ :D

2011-09-05 @ 22:57:54
URL: http://lizzylover.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback