Veckoplaner

Idag så ska jag plugga inför mitt historiaprov som är imorgon. Vilken tur att jag har börjat i tid! Fast nä, det har jag ju inte. Har knappt börjat alls, blä. 

Ska nog sitta kvar i skolan någon timme eller så för att verkligen se till att få saker gjorda. Hemma är det så lätt att distraheras och göra annat, tycker iallfall jag. Svårt att verkligen ta mig samman, även om jag lyckas ibland faktiskt. 
Ska sedan eventuellt rida Bingo ikväll, tror att det blir vila för Vendela, välförtjänt + att jag inte är säker på om min tid räcker till.

Jag och Bingo ska ju tävla i Smedstorp nu på lördag, andra omgången med div 3 laget. Vi kom 4:a av 3 placerade senast, fyra poäng ifrån bara, så nu är vi riktigt laddade. Blir en LC:2, precis som förra gången, och denna gång går det utomhus. Jag hoppas starkt på att någon av dom andra mupparna kan tänka sig att fota lite, för det blir grymma bilder isåfall! Bingo brukar ju dessutom inte ha några problem med att göra sig på bild så att säga ;) 

På fredag så ska jag träna för Karin med båda hästarna, Vendela först vid två-tiden, och sedan Bingo kvart över fem. Ska bli riktigt roligt, längsen jag tränade stjärnorna på rad så!







Kommentarer
Postat av: Moa

Lycka till med Bingo på lördag! Jag håller tummarna men det kommer gå jätte bra för ni är bäst :)

2011-05-19 @ 10:58:27
URL: http://monteryttarna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback