Nice väder

Underbart väder idag igen, tack för det!

Nu så ska jag gå och fixa till mig lite, tandborstning och kanske byta ut pyjamasen typ, klockan är ju bara 12.. ;) Ska sedan möta upp Gustav för att göra stan i solen! 

Vendelas dag hänger lite på mig, men det blir något lugnt. Vi har jobbat mycket nu denna vecka faktiskt, så det kan vi behöva båda två. Tänkte inte åka ner innan halv fyra iallafall, så att hon får vara ute och njuta av vädret så länge så möjligt hon också! Tog ju in henne lite tidigare igår och i fredags (eftersom jag skulle rida) och hann inte släppa ut henne sedan, så idag ska hon slippa det.

Har förresten kollat proppen till connemara SM som Kristina skrev ut till mig, blir nog en riktig hästfest detta! Jag får ju välja vad jag vill göra med Bingo, men LB1 i dressyr ska jag absolut rida eftersom jag och domaren har kommit väldigt väl överrens vid tidigare tävlingar..! Ska skriva mer om det lite senare när det är mer spikat exakt vad vi ska vara med på!

Bild från en härlig seger vi tog för ett år sen!




Kommentarer
Postat av: Elin - en hästblogg med en otrolig sköthäst

Svar. Visst är hon! :D

Tycker hon passar i klippt lugg :)

2011-05-08 @ 12:10:21
URL: http://lizzylover.blogg.se/
Postat av: Wilma

Heej ! Du hade kommenterat min blogg ville bara säga att din blogg är jätte rolig och kommer följa den <3 Hej då

2011-05-08 @ 12:17:54
URL: http://wilmaochbobo.blogg.se/
Postat av: Julia

Du har verkligen musklat henne jätte fint sen denna bilden :) Fast hon är väldigt fin här med!



Sv: Hon är 4 år exakt idag faktiskt :D Det är verkligen så häftigt jag har ridit unghästar flera gånger förut, men aldrig min alldeles egna som man sett födas, ta sina första steg och allt annat! Hihi, nu råkade jag drömma mig bort lite här :p Väldigt kul att du tycker hon är fin <3

2011-05-08 @ 21:38:02
URL: http://ohjuliet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback