Godmorgon

Ni håller väl tummarna för vår hoppryttare och hennes lag idag? :D Det gör iallafall jag!!

Själv så ska jag alldeles strax ner till stallet för att rida Vendela, ska ta med kameran så att jag kan visa hur hon ser ut i sitt nya träns också. Hon gick sådär igår när jag red, det blåste en hel del så hon var spänd och ville inte sänka sig i formen. Tillslut så fick jag henne att slappna av i nacken och sänka, men det tog ett bra tag. Idag så blir det något liknande, så att hon inte har en massa spänning i kroppen.

Ska sedan med tränar-Karin på tävling. Egentligen så har jag inte riktigt tid med det, men eftersom Sid är halt så ska Karin rida en ridskolehäst, Mikesch, istället. Hon vågar inte åka själv med honom, eftersom hon inte riktigt vet hur han reagerar, och det kan man ju förstå. 

Hon fick dock inte tag på någon som kunde åka med (det är ju Norrköping Horse Show idag bland annat). Hon har bearbetat mig hela veckan, så igårkväll så kände jag att jag faktiskt kunde ta och ställa upp ändå. Karin hjälper ju mig med Vendela och sadlar och allt möjligt i tid och otid jämt. Hon och Mikesch ska iaf starta Medelsvår C:2 idag tror jag, eller om det är C:1. Något Medelsvår C-program är det iaf!

Karin startar 16:57, som nummer 20, så det borde gå hyfsat fort :)

Karin och hennes Sid




Kommentarer
Postat av: Jessica

Vilken snygg häst Karin hade(L)



Sv; Jag hoppas att du bjuder på nån bild när Vendela har det på!;)

2011-05-22 @ 11:03:50
URL: http://dalaryttarna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback