Dagens planer + gårdagens ridpass

Igår så blev det inget bloggande, för jag åkte nämligen hem till Issa och åt tacos. Såg sedan lite på film innan jag åkte hem och duschade. Blir rätt trött av medicinen jag fick mot infektionen i tisdags, då jag somnade sen. Idag ska jag till tandläkaren och se så att mina tänder ser fina ut (tog ju bort tandställningen för lite mer än en månad sedan) och inte har åkt tillbaka eller så. Sovmorgon på det - franskan är inställd! DET är lycka på hög nivå! 

Igår så red jag och Issa ut iallafall, och det gick faktiskt helt okej. Vendela fick ha sin goughe på sig, men jag tror att jag ska byta ut den mot en annan inspänning som är lite enklare. I galopp så drar hon väldigt mycket i goughen, och nästan gör luftsprång som protest när hon tror att det är jag som håller in henne, när det egentligen är hjälptygeln hon drar i. Då känns det som att den bara skapar ännu mer spänning, och det är ju verkligen inte det resultat jag vill ha ut av den.

Gick bra annars, hon skrittade hela vägen hem när hon väl lugnat sig, så det var jätteskönt! Red lite på ridbanan sedan, och jag tycker att det gick bra. Hon blir så mycket mer avspänd på ridbanan verkligen, så det var jätteskönt. Dessutom så kommer jag inte att ha lika mycket att reda ut idag, när jag ska rida dressyr!





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback