Vår fotoutrustning

Fick en kommentar om vilka kameror vi använder när vi filmar. Svaret är att vi brukar använda oss av tre olika digitalkameror beroende på vem som tar med den och så.

Jag, Issa, har två kameror. Den som vi allra oftast använder är min Canon Ixus 60. Den är väl ungefär 4 år gammal nu, men funkar fortfarande utmärkt. Plus att den är liten och smidig så passar perfekt att ta med till stallet!



Sedan har vi min pappas kamera som är en Canon Powershot G9. Den är absolut bättre än den lilla, men inte alls lika smidig att ha i fickan. Dock filmar den i mycket bättre kvalieté.



Den sista kameran som vi filmar med är Freddis Sony dsc t70. Den filmar bra men har tyvärr väldigt lite zoom, vilket leder till att vi rätt sällan använder den.




Självklart filmar vi inte bara med dessa kameror utan de kan också få stå för stillbilderna ibland. Dock brukar vi oftast fota med min Canon 1000d i ridhus och utomhus :)





Kommentarer
Postat av: Bella Manson - Kom ihåg namnet

varför filmar ni inte med systemkameran!? Dom filmar väl i HD, eller min systemkamera filmar i HD iaf ^^

2011-03-12 @ 11:59:36
URL: http://bellamanson.blogg.se/
Postat av: Elin

Hejsan, nu är det frittfram för alla er som läser min blogg att följa den via bloglovin!! hoppas vi ses igen! :D

2011-03-12 @ 12:00:55
URL: http://eeliinzz.blogg.se/
Postat av: Elin - en hästblogg med en otrolig sköthäst

Hehe, min filmkamera som jag har nu är en digitalkamera, men det känns som om den börjar bli till åren nu (har dock bara haft den sen 2009, vi köpte den sommaren 2009) men mitt i filmen så segar allt upp sig om man filmar för länge. Så ja, hehe.



Ska nog ta och köpa en ny! :)

Vad kostar de filmkamerorna som ni använder? :p

2011-03-12 @ 12:26:21
URL: http://lizzylover.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback