:S

Jag fick lov att vara hemma från skolan idag igen - usch.

Jag har fått något konstig infektion med svullna lymfkörtlar, och imorse så hade jag även huvudvärk och var illamående och yr. Hade jättesvårt att sova i natt också eftersom jag hade ont. Så himla jobbigt - men himla tur att jag ska tävla nästa helg och inte nu i helgen! 

Just nu så vill jag bara slippa vara halvdassig och bara bli frisk, kry och sprallig igen! Det ska vara fint vårväder här imorgon och på lördag, kanske att det kan hjälpa!? Haha

Denna glada attityd ska jag skaffa tillbaks!


Kram


Kommentarer
Postat av: Hilda

Usch låter inte mysigt :S



SV: Jo, det förenklar allt så mycket! Min första ponny kunde ingenting och jag var tvungen att utbilda honom i samma takt som jag lärde mig och det var inte enkelt. Sedan skaffade vi Emil som skulle lära mig de mer avancerade grejjerna men han har lärt mig så mycket mer! Men även med en läromästare som han är det inte bara att sitta och styra på. Det ligger lika mycket ridning bakom en sådan häst :)



Man lär sig trots allt på varenda häst, utbildad som ickeutbildad :D eller hur? Men EXTRA roligt är det när man får känna att det är ens eget jobb bakom hästen.

2011-03-10 @ 13:47:37
URL: http://kalixponny.blogg.se/
Postat av: Hilda

Jag vet hur det är. Jag lyckades få min förra ponny upp till LB dressyr (och lite sidvärts) men där tog det stopp för JAG kunde inget mer. Var trots allt bara 11 år och det blev inge lättare av att ponnyn inte kunde. Men kämpa på! För jag ångrar så att jag inte hade behållt honom och utbildat honom i takt med att jag lär mig. Men var ju trots allt ett av mammas krav när det gällde köpet av Emil :)

2011-03-10 @ 13:56:50
URL: http://kalixponny.blogg.se/
Postat av: Hilda

oj glömde skriva SV haha ^^

2011-03-10 @ 13:57:27
URL: http://kalixponny.blogg.se/
Postat av: Klara Dahlstedt

Det låter ju inte alls trevligt.. :S Kul att ha något i armhålan. x) Tur du planerade in det två veckor innan tävling i alla fall, det gjorde jag med!

2011-03-10 @ 15:36:12
URL: http://klaradahlstedt.blogg.se/
Postat av: Elin - en hästblogg med en otrolig sköthäst

Alltså nä! Så tråkigt att du är sjuk! :(

Jag som trodde att du var frisk nu ..



Krya på dig Freddi! <3

2011-03-10 @ 16:24:23
URL: http://lizzylover.blogg.se/
Postat av: Julia

Stackarn! Du får krya på dig massvis! Kram



Sv: Jag ska skriva om olyckan imorn på bloggen för då är det exakt två år sen det hände. Annars lär det nog bli ett långt inlägg här :P

2011-03-11 @ 14:02:26
URL: http://ohjuliet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback