Resultat från dagen

Uuusch vilket väder vi har haft idag! Det har spöregnat konstant hela dagen, utan ett enda uppehåll. När jag red märkte jag inte av det så mycket, men det var värre de två klasserna som jag jobbade på. Men man får väl se det positivt att underlaget blev riktigt bra (förutom till sista klassen när det blev lite väl blött). Om bortser från vädret tyckte jag det var en bra tävlingsdag, men fina slutresultat men inte fullt lika bra rundor från min sida.

90 cm Clear Round - 0 fel
Förklassen var bara en Clear Round vilket jag tyckte var rätt tråkigt då Artie kändes sååå fin. Hade en bra galopp och hittade det där jämna tempot. Superfina språng och jag kunde verkigen reglera honom. Helt klockren var han och slutade på 0 fel.

100 cm Lagklass - 1:a plats
Grundomgång var inget alls att hurra för för mig. En riktigt, riktigt dålig runda måste jag erkänna. Han blev lång och stark och på en linje tappade jag honom helt där jag peta ner ett. Sen fick jag inte riktigt ordning på grejerna och kom helt fel på planket så det åkte också ner. Slutade alltså på 8 fel, vilket jag kände mig rätt besviken över. Jag var först in och trodde det var helt kört då. Nästa ryttare i vårt lag fick också 8 fel medan de två sista nollade bägge två.

Tur nog var det inget annat lag heller som hade bättre, så fem lag gick till omhoppning med 8 fel i grunden. Vi laddade om och satte en superfin nolla! Tog det rätt lugnt och chansade inget men fick en såå mycket bättre känsla än grunden. Riktigt skönt att få sluta med en bra runda! Vi hade två till ryttare på 0 fel och en med 4 fel. Med det resultatet räckte det alltså till en seger! :D

Totalt i Allsvenskan kom vi tvåa med ett ynka poäng efter Nyby-Torshälla! Lite otur, men de kom tvåa i första omgången, vann andra och tvåa i sista. Medan vi vann både första och sista omgången, men dåligt resultat från andra räckte det inte ända fram. Men vi är ändå så otroligt nöjda och nu taggar vi div 2!!

Pappa filmade rundorna och tog kort på prisutdelningen, så bjuder på det nu. Eller filmerna lägger jag upp när de laddat klart. Malin fotade med Majas kamera när jag hoppade också, så de kommer så fort jag fått dem.










Kommentarer
Postat av: Jessica

Grattis!!:D

2011-06-19 @ 17:43:09
URL: http://dalaryttarna.blogg.se/
Postat av: Sofia - Foto, mode & personligt

Just nu har jag 3 tävlingar på min blogg.

Var gärna med i någon! :) Kram

2011-06-19 @ 18:10:10
URL: http://smnmode.blogg.se/
Postat av: alexandra

Grattis, snygg blogg också!

2011-06-19 @ 18:33:01
URL: http://alexxandrran.blogg.se/
Postat av: rebecka.blogg.se

grattis! :)

2011-06-19 @ 18:36:52
URL: http://rebecka.blogg.se/
Postat av: Anneli

Anmäl dig till Dagens Blogg!:D

Jag lottar ut 4 nya vinnare imorrn!:)

http://anneliih.blogg.se/2011/june/sondag-dagens-blogg-2.html#comment

2011-06-19 @ 18:49:04
URL: http://anneliih.blogg.se/
Postat av: Elin - en hästblogg med en otrolig sköthäst

Åh, riktigt bra!

Grattis! :D

2011-06-19 @ 23:04:25
URL: http://lizzylover.blogg.se/
Postat av: Julia

Massor av grattis!!

2011-06-21 @ 14:29:44
URL: http://ohjuliet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback