Supreme High Rider

Bland min utrustningsgarderob kan jag verkligen rekommendera mina stövlar. Det är modellen Supreme High Rider från Mountain Horse. Jag har sett och känner många andra ryttare som har likdana och är minst lika nöjda med dem.

De har ett rätt mjukt skaft i skinn som gör att de sitter slimmat och snyggt efter benen. Dessutom är sulan smal som gör att foten väldigt nätt ut, vilket jag tycker är fint! Förutom att utséendet är stilrent och snyggt har de en riktigt bra passform efter både foten och benet. Jag hade svårt att hitta stövlar som passade mig, då jag har mellansmå fötter och smala vader, men rätt långa ben. Men med dessa kan man liksom matcha ihop och måttbeställa efter sina mått. Annars vet jag att måttbeställda stövlar brukar kosta en förmögenhet, medan dessa faktiskt ligger riktigt bra till i prisklass.

Enligt mig är dessa helt klart bland de snyggaste och prisvärda stövlarna på marknaden. Jag har haft mina i ungefär fem månader och det har inte blivit något slitage på dem alls än. Så kan helt enkelt rekommendera dem för den som är ute och letar efter nya stövlar. Finns nog hos de flesta återförsäljare som säljer Mountain Horse.






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback