Dagens träning

Vendela tyckte att det var minst lika kul som jag att träna igen, hon hela hon började lysa när hon kom in i ridhuset. Jobbet som dressyrpingla är verkligen utmärkt för henne, hon älskar det verkligen! Hon kändes verkligen toppen idag, i vänstervarvet. Så avspänd och fokuserad hela tiden, riktigt härlig att rida.

Men jag har en väldigt tråkig nyhet, det blev ingen träning idag. Karin tyckte inte att det såg alls bra ut i högervarvet. Vendela haltar ju inte, men svarar med spänning fast hon är helt avspänd mentalt, alltså är det något som stör henne i höger. Rider man i höger varv och ställer vänster så går hon utmärkt. Men i höger så håller hon andan, slutar tugga på bettet och sänker ryggen, nacken blir platt. 

Så nu ska vi se till att få en tid hos equiterapeuten. Karin var nästan säker på att han kommer att hitta något som stör henne. Självklart så känns det tråkigt, men samtidigt skönt om han kan hitta något att behandla. Det förklarar ju en hel del isåfall, bland annat ett misslyckat meeting.. Så jag är vid gott mod ändå, detta är inte slutet :) 

Jag tröstar mig med hur otrolig hon kommer vara sen när hon blir bra igen, för hennes högra sida är ju ännu bättre än hennes vänstra egentligen..! 

Stjärnan redo för träning!


Här kommer ett litet klipp från idag iallafall. Här lullar vi mest runt lite, men bättre än inget alls! :) Ni här ju själva vad Karin säger om det hela också.

Kommentarer
Postat av: Olivia Gustavsson

så fina :)Var gärna med i min bloggtävling och vinn en Lá Kim hoppluva värde 599 kr. http://oliiviiagustavsson.blogg.se/2011/july/bloggtavling-hos-mig.html#comment

2011-07-30 @ 19:23:18
URL: http://oliiviiagustavsson.blogg.se/
Postat av: Lovisa

Hoppas att det han hittar är nåt som försvinner fort, eller jag menar som man kan göra nåt åt så att det blir bra snabbt! :)Snyggo är hon i alla fall!

2011-07-30 @ 21:28:52
URL: http://lvdressyr.blogg.se/
Postat av: Ebba

Sv: det går bra med dem, dock så har jag gjort illa mitt knä igen.. :( så dem vilar lite nu :)2011-07-31 @ 09:13:02
URL: http://dressyrvshoppning.blogg.se/
Postat av: Julia - Tävla om röda lindor från Premiere hos mig!

Hon är så fin :)

2011-08-05 @ 00:35:08
URL: http://ohjuliet.blogg.se/
Postat av: Elin - en hästblogg med en otrolig sköthäst

Så trist att det inte blev någon träning, men alltså. Ni är så grymma! :D

2011-08-05 @ 01:17:48
URL: http://lizzylover.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback