Vendela 24/2

Åh, idag gick det så bra att rida Vendela!

Var helt själv på ena halvan av ridhuset, och tack vare filmen (som finns några inlägg under) från igår, så kunde jag se vad som fattades. Mer ben, mindre hand och mer aktion i galoppen!

Hon kändes fin redan i traven, riktigt sög i fram till bettet och höjde ryggen, så att manken liksom arbetade ut från hennes kropp. Mjuk och fin var hon också. Gjorde lite skänkelvikningar, och hon var riktigt bra undan vänster faktiskt. hon brukar ignorera den sidförande skänkeln lite, men nu flyttade hon sig jättefint!

När jag sedan skulle galoppera så började jag i lätt sits och lät henne galoppera på riktigt ordentligt tre varv i båda galopperna innan jag satte mig ner. För det första så tyckte hon att det var jätteroligt att få springa av sig lite, men framförallt så kom hon igång i så fin tretakt. När jag sedan satte mig ner och bromsade med sätet och benen istället för att försöka plocka ihop henne med handen, så blev det riktigt bra! Hon kom in i en sådär riktigt härlig, stor, rund galopp och jag såg till att hålla mig på raka spår, som min tränare sagt till mig.

Eftersom hon var så aktiv i galoppen så blev även traven bättre, och Karin kikade in och sa att hon såg fin ut, kändes så skönt att hon såg ut så som hon kändes också!

Jag på en ganska aktiv Vendela igår :)


Härlig uppförsbacke!


Kram


Kommentarer
Postat av: Elin - en hästblogg med en otrolig sköthäst

Gud så härligt när man får den känslan! :D

2011-02-24 @ 19:31:26
URL: http://lizzylover.blogg.se/
Postat av: Anonym

SV: Jo han är född 1993 =D när var det du köpte Vendela? Det kan säkert ha varit Emil du såg på annons om det var mellan 2008 och 2009 :D

2011-02-24 @ 21:43:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback