Snabbmat för ryttare!

Haha, vårt halvseriösa tips med kladdkakan hoppas jag att ni tog på stort allvar. Vem vill inte smaska i sig nåt onyttigt när man slitit en hel dag i skolan?

Men, här kommer ett lite matigare tips från oss - fiskburgare!

Det består alltså utav fiskpinnar i ett hamburgerbröd. Mycket godare än man tror, och det tar inte så jättelång tid att göra heller. Med andra ord ett perfekt mellanmål när man kommer hem och vill äta något snabbt innan stallet. Hur många fiskpinnar man får in i ett bröd är ju olika beroende på brödet, men brukar pressa på lite och få in tre ungefär. 

Fiskpinnar tar inte lång tid att steka, utan ungefär åtta minuter. Sedan är det bara att lägga dom i brödet (ett tips är att rosta brödet lite lätt innan, det blir jättegott!) sedan kan man ju använda fantasin och ha på ketchup eller vad man nu behagar. Kanske lite citronsaft också, eller en skiva bacon som man stekt samttidigt osm fisken?

Ville bara tipsa om denna snabba och enkla, men goda måltid. Den är helt perfekt att fixa ihop och sedan sticka ut och träna ett pass, eftersom det är ganska matigt så står man sig!


Har alltid haft problem med att 1. flörta 2. le med öppen mun. Var bara tvungen att prova såklart, resultatet blev. Tja, ska vi säga mindre bra? Men burgaren är god och snygg, haha :D




Kram


Kommentarer
Postat av: sandra

gott :D

2011-02-09 @ 20:23:52
URL: http://helgesandras.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback