Mamma ryckte in

Jag hadet en toppen alla hjärtans dag! :D

Dock hästfri, som planerat. Min snälla mamma red Vendela, första gången på väldigt länge som mamma rider henne faktiskt. Tror inte mamma ridit Vendela i ridhus/-bana sedan hon provred henne några varv där i Växjö för två år sedan. 

Det hade iallafall gått jättebra och jag blir så glad över att höra det! Jag gillar verkligen när min häst kan funka bra tillsammans med någon annan också, och inte bara med mig. Att mamma dessutom verkade tycka att det var roligt skadade ju inte heller!

Som kloka Karin Öljemark sa: "Din uppgift kanske inte är att rida SM på denna ponny. Det är absolut ingen omöjlighet att du kommer att göra det. Men din uppgift kanske är att se till att hon blir så trygg i sin uppgift som tävlingsponny i dressyr att hon kan göra det minst lika bra med sin nästa ryttare. Och då kan du ändå känna att du bidragit till att ha gett din ponny ett så bra liv hon bara kan få, och det är ju inte dåligt det heller"

Vendela och, ja ni kanske känner igen Issa på ryggen? :D Ett år gammal bild, hon är så mycket rundare i år! Hästen alltså, inte Issa, haha.


P.S Oroa er inte - min mamma må rida ibland, men det blir inga inlägg från henne i denna blogg.. ;)

Kram

Kommentarer
Postat av: Mamma

Tja man vet aldrig...datorn är ju kvar hemma tillsammans med mig ibland och kanske, kanske en liten "blogg-rape" :) Rubrik: 1000 anledningar till att städa mitt rum och plocka ur diskmaskinen. Moahahaha..

2011-02-15 @ 10:31:30
URL: http://tavlingsduon.blogg.se/
Postat av: Elin - en hästblogg med en otrolig sköthäst

"Vendela och, ja ni kanske känner igen Issa på ryggen? :D Ett år gammal bild, hon är så mycket rundare i år! Hästen alltså, inte Issa, haha."



Haha xD

2011-02-15 @ 15:27:27
URL: http://lizzylover.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback