Tävling imorgon

Imorgon så ska jag dessutom tävla! Ska bli himla kul, sista gången för i år som jag hoppar i mina vita ridbyxor. Aldeles för många hål och glapp i tävlingsåret 2011 - som började så bra med 70% för Bingo och en seger och två kval på raken för Vendela. Men en summering med fler tankar och resultat ska ni få senare, efter att morgondagens äventyr är avverkat! 

Det blir min debut på Qarlos, en LC2 som clear round på hemmaplan känns toppen för det. Ska bli kul att visa upp Qarlos, han är så fin och har gått bra nu på senaste. Vi har en bra bit kvar, men man måste börja någonstans också, så det gör vi imorgon. Börjar. Blir det dåligt (vilket jag tvekar på) så börjar vi bara om på nytt! Svårare än så är det faktiskt inte att leva, även om det faktiskt känns så ibland. 



Mot alla odds, med blixthalka osv, så var äntligen turen och väderguden på min sida! Det innebär att Bingo kommer att kunna komma in imorgon och gå klubbmästerkapet, en LB3! Tidigare idag så ringde Kristina och sa att det inte gick, men nu har isen så gott som regnat bort. Jag känner mig riktigt pepp, fina Bingo känns så bra just nu, längesen vi tävlade och jag är så sugen på att prestera!





Kommentarer
Postat av: Anna S - Tävling i bloggen

Lycka till med båda hästarna! :D

2011-12-10 @ 23:08:32
URL: http://missbelinda.blogg.se/
Postat av: Elin - en hästblogg med en otrolig sköthäst

Åh, så kul :D Fast tråkigt att det är sista tävlingen för året :(



Lycka till med både Bingo och Quarlos :D

2011-12-10 @ 23:34:13
URL: http://lizzylover.blogg.se/
Postat av: Jorunn

Lycka till!

2011-12-11 @ 01:20:07
URL: http://jorunnlavonius.blogg.se/
Postat av: Lovisa

Kul, lycka till med båda hästarna! :D

2011-12-11 @ 08:05:32
URL: http://lvdressyr.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback