Resultat Bingo

Det är så typiskt, det är så att man skrattar åt det! Igår så kom jag, för tredje året i rad, tvåa i klubbmästerskapet. Den enda tävlingen om året där den enda placering som egentligen räknas är segern. 

Bingo var dock mycket finare på framridningen igår, där var det ju en massa vagnar (från julshowen) pyntade med glitter, samt massa andra ekipage så det var tjo och tjimm. Att komma upp till ridhuset och tävlingsbanan, bort från allt tjohej var supertråkigt tyckte lille Bingo, enda gången han hoppade till var när ryttaren innan red ut och publiken applåderade - då levde han upp lite. 

Annars var han mest lat på banan, framförallt mot slutet. Där tröttnade Bingo och bröt av lite fint i en galoppvolt bland annat, dock fattade han om helt själv efter några steg, så det gjorde inte så mycket för min del. Jag är mest besviken över att han inte kunde gått lika fint som han gjorde på framridningen, där han hade sån energi och power! För att inte tala om vilken fart han fick på ärevarvet sedan. Det var ett sto som vann, och att galoppera efter henne är ju mycket roligare än att galoppera helt själv inne på banan.. ;)

Haha, Bingo, han är som han är och det är ju himla tur. Han fick en massa beröm av domaren för att han var en sån "himla häftig häst" Vi fick ihop 65 % och fick alltså en 2a placering, så det var en % från segern detta år. Med tanke på att vi fick 58% förra året så känns det som att vi gjort en rejäl förbättring och det räcker för mig!

Jag är nöjd över mitt tävlingsår med Bingo (en summering av det kommer senare), vi har fått placering i princip vid varje tävling samt haft jättekul tillsammans. Jag är så glad att jag har fått rida och tävla honom hela detta år, han har verkligen utvecklats jättemycket och varit rolig att jobba med. Han är ju en fantastisk häst med världens utstrålning, han sticker ut och är dessutom charmig. Helt underbar!





Kommentarer
Postat av: Julia

Grattis! Typiskt såklart, men jag tycker ni är fantastiska :)

2011-12-12 @ 19:05:22
URL: http://ohjuliet.blogg.se/
Postat av: kristina

Hade helt klart varit en annan ponny om vi filmat framridningen!Han är SUPEREGO - för lite publik, för lite "happening" - om alla bara förstod vilken prestation DU gjorde i detta läge!!! Bara en är lika envis som Bingo - nämner ingen vid namn :))))

2011-12-12 @ 21:35:47
Postat av: Jorunn

Har jag fått det hela om bakfoten, eller visst är Bingo omskolad hopponny? Vad är hans historia egentligen? :)

2011-12-14 @ 14:47:00
URL: http://jorunnlavonius.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback