EM

Bara jag som undrar över stämningen hos Schockemöhle efter att Totilas bara blev 5:a i EM? Bara och bara, men för at vara Totilas så är det fiaskovarning, han har ju varit oslagbar i två år nu tillsammans med Edward Gal. 

Har inte hittat EM-ritten ännu, denna får duga så länge.


Självklart så är han fantastisk, men man är inte riktigt van att se Totilas missa. Han sätter alltid allt prickfritt annars, här missförstår han rätt ofta. Missar rejält i bytena och snubblar till i en piaff bland annat. Vet inte hur det såg ut på EM, men här handlar det ju oftast om rena kommunikationmissar. 

Samtidigt så tycker jag att Mathias Rath sitter jättesnyggt och rider mjukt och fint. Att han inte riktigt ridit in sig på hästen ännu är ju inte så jättekonstigt, och det är ju därför det blir missar ibland. Han måste få en ärlig chans tycker jag, innan man bestämmer sig för att man hellre ser Totilas med Edward. Tror att det blir riktigt bra nästa år istället faktiskt. 

Ingen har nog missat att Patrik Kittel och Scandic tog EM-brons! Finally, efter Briar har det varit lite lamt bland svennehästarna, men nu är svenska flaggan tillbaka i toppen :D



Kommentarer
Postat av: ELISE

känns tråkigt att denna fina häst ska göra sånna missar :/

2011-08-24 @ 21:24:15
URL: http://eliisevogniild.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback