Sunday

Gud vad konsigt det känns att driva bloggen själv på något sätt! Drev ju fkallstrom själv förut, men den var ju min egen vardagsblogg, och dessutom så var det innan blogg.se kom på den genialiska funktionen med tidsinställning. 

Issa höll ställningarna här igårkväll såg jag, tur för mig. Själv så var jag somsagt hos Gustav och åt god mat, kollade på körslaget (Team Gabriel klarade sig vidare igen ju! :D) och dessutom så gick vi till Ica och hyrde Inception. Ica hade även rea på naturgodis, så vi köpte en massa chokladklädda nötter osv och mumsade i oss till filmen. Filmen var för övrigt grym! 

Idag så red jag först ett pass på Vendela, och hon gick både riktigt bra och mindre bra. Jättefin i traven, men vet inte riktigt vad hon hade för sig i galoppen. Hon blev lite spänd, och jag kom inte riktigt igenom det. Hon tappade lite av rundheten i formen, och blev lite kort i nacken liksom. Sånt som händer, tror att förvända serpentinerna var jobbiga för henne idag. Hon gjorde ju fin förvänd igår, så jag oroar mig inte. 

Sedan så kom ju Kristina in med Bingo som skötte sig toppen! Han gick verkligen fram till handen i alla tre gångarter, och det börjar verkligen bli riktigt dressyrponny av honom också. Så maffig är han att rida när han verkligen bjuder genom hela kroppen, man får verkligen hela hingstnacken framför sig då. han känns verkligen starkare och starkare nu, och gjorde fina övergångar. Framförallt så har han mycket bättre balans i övergången galopp-trav nu. 

Så kul att han gjorde ett så bra pass, det bådar gott för vårdebuten om två veckor! Då blir det LC1 och LC2 (lag div III) i Nyköping :D

Skulle ju även ridit Artie idag, men kände att jag inte hann. Hade inte ätit någon lunch heller, så energin tröt lite också efter ponnyerna. Men borstade honom och såg till att alla broddar satt som dom skulle, och det gjorde dom. Det blev givetvis mysstund under borstningen också, för sån är han, Issas fina häst! Vill mysa och gosa och pussas jämt, och det tycker jag så mycket om. Dessutom så la jag först täcket i krubban när jag borstade (hade honom i boxen) och sedan borsten där när jag la på täcket. Undertiden så tyckte han att det var snällt av mig att lägga leksaker i krubban, haha. 

han riktigt borrade in hela huvet i täcket och rörde runt, men utan att bita i det. Så då var det ju lugnt tyckte jag! Borsten blev lite lyft och kastad med, men den klarade sig uan att bli uppäten.

Blir ett varsitt porträtt på hästarna;

Starrhult Bingo


Cavendish


Art Director K


Kram


Kommentarer
Postat av: ELISE

gu vad bra att bingo känns bra! jag är så grymt taggad just nu inför tävlingen i nyköping! :D

2011-04-03 @ 19:52:59
URL: http://eliisevogniild.blogg.se/
Postat av: Therese

Sv; Gör du :o Gud..jag tycker bara den är obehaglig! HAHA. Men det är ju bra att du älskar den ;) KRAM! (:

2011-04-03 @ 20:33:37
URL: http://ponymupp.blogg.se/
Postat av: Ebba & Emmy

Vad kul att det går bra med Bingo! :)

2011-04-03 @ 21:11:42
URL: http://dressyrvshoppning.blogg.se/
Postat av: Elin - en hästblogg med en otrolig sköthäst

Kul att det går bra med Bingo nu, då kommer det säkert gå ännu bättre på tävlingen ;)



Sån är ju Artie, det vet vi ju när Issa brukar visa bilder när han håller på med sin grimma :P

2011-04-03 @ 22:18:25
URL: http://lizzylover.blogg.se/
Postat av: Isssaaaaaa

Hihihi min lilla prins <3 det verkar som han är i goda händer hos dig :D kan tänka mig att du är hans nya bästis efter att du borstat honom så ;) kram på dig, ses på tprsdag!! :D

2011-04-03 @ 23:25:15
URL: http://tavlingsduon.blogg.se/
Postat av: Julia

Låter som en härlig dag!

2011-04-04 @ 12:54:20
URL: http://ohjuliet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback