Tisdag

Usch, nio timmar utan nåt nytt här på bloggen! Vad dålig jag känner mig, men blev kvar hos Gustav lite längre än jag tänkt, som vanligt. Men vi hade roligt och gick ut på en promenad i vårregnet, det var så mysigt så.

Var framme i stallet vid tio i åtta och gjorde då påsar och hinkar åt båda hästarna. Tänkte ju rida ut på Artie, men vi kom inte iväg förrän halv 9 och då var det ju mörkt ute. Inte så smart att rida ut själv när jag bara ridit honom tre gånger tidigare. Han tyckte inte heller om mörkret och försökte vända hem några gånger, efter ett tag så vände jag faktiskt. Det var för läskigt att rida på vägen när han skyggade för skuggor och så, inte värt att vi skulle bli påkörda om det kom en bil!

Red istället på lilla utebanan, och han var fortfarande lite spänd eftersom det var beckmörkt, men skötte sig bra sen. "Motionsred" mest med lite övergångar och försökte se till att hålla honom mellan han doch skänkel. Gick faktiskt bra, och på slutet så lyssnade han på mig och tog fram den där härliga traven som han har i sig! Han kändes bra i galoppen också, inte lika busig till en början som han var igår, utan finare på direkten. red bara en halvtimme, men det är ju mer än inget! Var dessutom roligt, så det var värt ändå. Artie verkade instämma :)

Kan tillägga att det regnade, och jag cyklade till stallet. Eftersom jag var sen så hade båda hästarna haft bajsfest och fyllde en hel stor kärra som jag konkade uppför gödselstacken. Cyklade hem, och var hemma till tio ungefär. Kände mig duktig då, haha. Men jag ska inte klaga, det var roligt att rida Artie ju, och gårdagen var ju så toppen både väder- och hästmässigt! :D

Issa och Artie :))


Kram

Kommentarer
Postat av: Julia

Haha, bajsfest! Rätta ordet :p



Sv: Jag har förstått det att hon är svår ute, mitt tips är att bara fortsätta träna på det. Det finns typ ingen så bra träning som att rida ut i skogen, klättra i backar osv :) Melroose är inte lätt ska du veta, men så länge de är framåt och tycker det är kul så ska man köra på! Tänk inte för mkt på formen till en början, utan i början kanske du ska vara glad över att hon tex lyssnade på dig, var mer avslappnad osv :) Ja, du fattar nog grejen :p Tycker bara du ska ha det som ett mål att rida ut! Bara att säga till om du vill ha tips :)

2011-04-06 @ 01:20:34
URL: http://ohjuliet.blogg.se/
Postat av: ida

mysig bild :D

2011-04-06 @ 12:08:04
URL: http://merryannbell.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback