Snabb uppdatering

Kommer att svara på kommentarer senare, hinner inte riktigt nu.

Idag så red jag först en lite okoncentrerad Vendela på utebanan. Hon vill inte riktigt gå in i sin bubbla, utan vill kolla på snöhögar, bäcken och annat intressant som inte finns i ridhuset. Hon gjorde iaf jättefin förvänd och var lite mer fokuserad i slutet av passet, så är ändå nöjd med henne!

Red sedan Artie, och jag tycker att det gick jättebra! Jag är ju ovan vid att rida häst, för det är faktiskt lite annan ridning än på ponnyerna. Både Vendela och Bingo är mer "självgående" - dom travar på liksom, benen går lite av sig själva ibland nästan. Artie är inte ett dugg lat på det sättet, men han kräver verkligen mycket ben. Blir lite ovant för mig också, råkar ibland trycka för mycket med nån skänkel, så vi blir lite vingliga.

Men jag fick allt till en riktigt bra galoppfattning från skritt med Artie, och det är jag nöjd med! Issa gav mig lite bra tips också som jag ska tänka på, svårt att ställa om sig till ny häst, så detta kommer att bli jättenyttigt för mig! Tog även några skutt i slutet, och när jag kom på hur jag skulle rida så gick det jättebra det också.

Artie är verkligen en jättesnäll och godhjärtad häst, och Issa har gjort ett så bra jobb med honom! Det ska bli roligt att rida honom lite mer nu i veckan :)

Come on Artie, let's go party ;D


Kram

Kommentarer
Postat av: Elin - en hästblogg med en otrolig sköthäst

Hur många gånger har du ridit Vendela? (Jag tror att du fattar att jag menar dig, Issa :p)

2011-04-02 @ 19:15:59
URL: http://lizzylover.blogg.se/
Postat av: Olivia

jätte fin bild!

2011-04-02 @ 22:53:15
URL: http://oliiviiagustavsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback