Back on track

Nu så är dagens häst-motion fixad och klar! 

Vendela var först ut, trots att det var lite småblåsigt så fick det bli ett pass på lilla utebanan. Jag fick jobba lite med högersidan, märktes att jag slöridit lite senaste veckan. Men det har ju varit "med flit", hon har ju fått ta det lugnt! Men gjorde lite tempoväxlingar och red mycket på stora och små volter i båda varven. 

I galoppen så delade jag sedan ridbanan på hälften och tränade hörnpasseringar. Gjorde sedan fyrkanten mindre och mindre för varje varv, så att hon verkligen fick sätta sig och jobba. I vänster tyckte hon det var lite jobbigt, och ville gärna böja halsen och göra en volt av fyrkanten, fick räta upp henne mycket för ytterhjälperna. I höger vill hon ju gärna vara rak i sidan, så där gick det bättre. 

Gjorde sedan lite skänkelvikningar så som dom ligger i Lag-03, och även galoppserpentiner. Men hon är så stark och duktig nu, så det blev bara en i varje varv. Ville inte ge henne en chock efter softveckan!

Vendela var på bra humör och mötte mig idag!


Lilla utebanan


Sedan så mockade jag och fixade åt Vendela, och nu står hon utan täcke i boxen - skönt! Kristina kom ju även in med Bingo sedan, så att jag kunde rida honom i ridhuset. Han gick toppen! Gud vad skönt det var att ha honom "tillbaka" från i torsdags. Red lite övergångar och halter, och galopperade igång honom längs fyrkanten i lätt sits innan jag tog ihop honom lite.

Red igenom programmet också sedan, och det gick verkligen jättebra! Känns verkligen skitbra inför imorgon! Rättade till det som blev fel, så att jag kan förbereda övergångarna bättre och fatta vänster galoppen lite tidigare. Men allt satt verkligen, och han var så samarbetsvillig! 

Fina biffen




Kram


Kommentarer
Postat av: Emelie Källman

SVAR: Utläkt spatt :) Tack!

2011-04-16 @ 18:08:11
URL: http://superskarp.blogg.se/
Postat av: Elise Vognild

å, gu så bra att det känns bra inför imorn!! :D ramona var dock JÄTTE PIGG idag :/ hmm, men jag vet typ hur jag ska rida henne så det kommer nog gå bra tror jag! :D VI STATSAR JU PÅ VINST!!!!

2011-04-16 @ 18:37:32
URL: http://eliisevogniild.blogg.se/
Postat av: Elise Vognild

sv: ja det är det! ;D super att han dansar fram, det är ju underbart! :D ♥



Kattne is the best! :D

2011-04-16 @ 19:02:58
URL: http://eliisevogniild.blogg.se/
Postat av: sofia

Nu blev jag kär i er paddock X)



Kram

2011-04-16 @ 20:53:47
URL: http://sofiamagnbrant.blogg.se/
Postat av: Ebba

Sv; D'arcy är nog kungen, eftersom han har varit har längst och tror sig själv väldigt mycket! ;D haha, han försöker alltid vara bäst ;)

2011-04-16 @ 21:12:26
URL: http://dressyrvshoppning.blogg.se/
Postat av: Julia

Härligt!! Jag håller tummarna som alltid :) Kram

2011-04-16 @ 23:24:38
URL: http://ohjuliet.blogg.se/
Postat av: Elin - en hästblogg med en otrolig sköthäst

haha, Vendela var på bra humör idag och mötte mig i hagen.



xD

2011-04-17 @ 14:06:37
URL: http://lizzylover.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback