Intag

God middag allesammans!
 
Föreläsningen i torsdags var härlig, inget jättenytt eftersom jag hållit på lite med mental träning förut. Johan Plate var superduktig som föreläsare; rolig, underhållande och mitt i prick! Eftersom jag åkte vid 17 och var hemma 23.15 så hann jag inte med att rida Kala något.
 
Hon fick sig däremot ett pass i ridhuset igår. TIll en början så var hon så springig att vårt 20x80 ridhus kändes för litet, men efter lite galopp så blev hon en häst igen och kunde jobba fint. Jag fick väldigt bra känsla både många och långa stunder. Så pass långa tror jag aldrig att dom varit förut, varken på böjt eller rakt spår. Det är det som är det roliga med Kala! Eftersom hon är såpass outbildad, men ändå så talangfull så utvecklas hon hela tiden och jag får känslan av att minst en sak vid varje ridpass blir hennes nya personbästa, om ni förstår hur jag menar? Igår så satte hon personligt rekord i både trav och galopp och var så fin!
 
På Öljemark-träningen i måndags så började vi att försiktigt tempoväxla lite i traven, bara be om pyttelite längre steg på nån långsida ibland om hon känns jämn i stöd och bjudning. Ofta så blir det galopp, men ibland så förstår hon vad jag vill och använder sina lååånga ben till att ta stora kliv. Duktig tjej! Idag så har jag insläppet så jag ska ut till stallet snart, blir en liten tur i skogen idag. Gäller att inte trötta ut lillhästen med för mycket väggar och staket!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback