4 januari

Nu får ni hjälpa Issa med ideér till bloggning kära läsare, det är en order från mig! 

Idag så skulle jag tränat för Karin på Bingo, men det var så isigt att han inte kan komma in till Trolldal. Ska ev. rida honom på fredag istället om det smält undan tills dess! Jag har anmält oss till hemmtävlingarna den 21:a januari och Kristina tyckte att han var så fin att han skulle gå både LB:1 och LA:1 denna gång. Spännande, har ju bara ridit LA:1 en gång tidigare på honom! Men vi har så pass många placeringar och fina % bakom oss i LC och LB nu att det blir ett naturligt nästa steg, speciellt eftersom han varit igång under hela året.





Qarlos ska Elisabeth träna på idag (Elisabeth är ju hon som äger honom, hon brukar träna ungefär varannan onsdag). Qarlos har jag också anmält till våra hemmatävlingar faktiskt. Fast det blir helgen efter, den 28:e. Lättaste programmet som fanns var LB:3 och vi bestämde att han får gå det och göra sitt bästa helt enkelt. Ska bli jättekul att komma igång med tävlandet, ska se om jag inte kan försöka mig på att tävla lite hoppning sen också! 



Och jag då, jag blev inte utan häst idag, trots två missade. Mamma håller på att måla om, så hon tyckte att jag kunde ta Artie idag då istället. Så blir det helt enkelt! Ska bli kul att rida honom, eftersom jag brukar titta och ibland fota lite och så när Issa tränar så vet jag ju ungefär hur jag ska rida, tänka på osv. Får se om min hjärna klarar av att översätta det tillbaka till kroppen också.. ;) Då kan jag dessutom skriva om ridpasset här sen, så får Issa läsa om hur han har det!

Issa och Artie på en träning i somras, jag bakom kameran :)




Kommentarer
Postat av: elise

Guuud så fina hästar, speciellt den svarta :o

2012-01-04 @ 19:18:09
URL: http://eliwse.blogg.se/
Postat av: Lovisa

Bingo är så jäkla snygg! :D

2012-01-05 @ 16:54:47
URL: http://moseisley.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback