Vad jag köpte

TD har blivit modebloggare och visar numera bara upp kläder, smink och hudkrämer. Nu skojade jag bara, men jag tänkte (på en av er läsares uppmaning) också visa vad jag köpte! Ni verkar ju tycka att det är roligt att se mer av vad vi har på oss och sådär, kul tycker jag. Jag älskar ju att sminka mig, köpa kläder, fixa håret osv osv i all oändlighet. Häst-ja Tjej-ja ;) Funderade faktiskt på att ta tillbaka min gamla blogg och skriva mer om mitt vardagsliv där, men det verkar gå bra i denna också ju! 

Gräddvit kofta med spetsdetaljer, fin både nu och i sommar


Mörkblå transparent blus


Närbild på broderiet på blusen, detta är mer den rätta färgen dessutom


Suuupersöt mörkblå kjol med blommiga detaljer, kommer bli min sommarfavorit!


Allt detta kommer alltså från Hollister och jag är sjukt nöjd med detta! Hade gärna velat haft en söt top också (ni såg den Issa hade fått levererad!?) men det får jag ta en annan gång :) Köpte även tre par trosor och en ögonbrynspenna, färgen ljusbrun, från HM. Alla blondisar i skolan som använder för mörk penna; Serri, lägg ner, köp denna för 30 spänn istället och ingen avslöjar att ni hjälpt naturen på traven lite grann! Min skräck är för mörka, hårt ritade bryn. 

Pallade inte ta kort på en penna och trosorna känns också ovärt. OM det nu är så att någon HEMSKT gärna vill se pennan och trosorna så är det BARA att kommentera/skriva på fb/smsa så lägger jag ut bilder direkt, jag LOVAR! Hahaha ;)





Kommentarer
Postat av: Lina Jonsson

Sv: Varsågod och tack !



ska du hitta på i helgen ? :D

2012-02-24 @ 10:35:02
URL: http://ryttareochhast.blogg.se/
Postat av: Emma-Louise & Emma. ♥

åh älskar den vita koftan! ;)

2012-02-24 @ 12:08:21
URL: http://teameel.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback