Vendela igår

Tog mig tid att rida Vendela också igår fast jag egentligen ville åka hem. Skrittade ut med Johanna en bit i skogen först och red sedan på banan. Vendela blir ju lite snabb på vägen hem, så väl inne på ridbanan så hade hon en massa energi! 

Lyckades omvandla den till stora steg med lite lugnare takt och massa power istället! Hela ridpasset gick inte bäst, men jag fick så himla fina lägen och steg här och var så jag är jättenöjd med henne verkligen. Kände även på den förvända för första gången sen skadan. Jag tycker inte riktigt att hon är bärig i högergaloppen ännu, hon tappar lite takt och aktion. Men när jag red förvänd så hittade jag läget för hur mycket jag måste rida just nu för att hon ska hitta tillbaka till sin aktion även i ett samlat, eftergivet läge. Så den hjälpte verkligen och det känns jätteskönt. 

Hon var även fin i vänstergaloppen, både rätt- och förvänd. Övade i både trav och galopp på att komma ut på rakt spår. Så fort hon kändes lite spjärning eller spände till så la jag en volt för att hitta tillbaka och följde sedan fyrkanten igen. Volterna blev färre och färre och jag gladare och gladare. Vendela känns på helt rätt väg just nu, idag är det en vecka sedan hon friskförklarades!! 

Mitt hjärta




Kommentarer
Postat av: JOLINE [Hästar - Foto - Personligt]

Åh! superfin bild! Väldigt enkel men ändå så uttrycksfull :)

2011-10-05 @ 15:22:17
URL: http://jolinedanielsson.blogg.se/
Postat av: Ebba

Superfin bild! Underbart fin! :) <3

2011-10-05 @ 18:49:43
URL: http://dressyrvshoppning.blogg.se/
Postat av: amanda

vilken underbar bild!!!!! :D

2011-10-05 @ 20:52:15
URL: http://www.teamnyman.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback