SRPC 2011

Proppen till Gripens meeting har kommit ut! (<-- Logga in i tävlingsdatabasen för att läsa, om inte direktlänken funkar)

Om inte något oväntat inträffar (man vet aldrig!) så är det bestämt att jag ska rida Vendela i stora rundan i år, gud vad roligt det ska bli! Det är alltså tre-dagars och hon kommer att gå en klass om dagen, eventuellt två första dagen, det beror lite på. 

Kan förklara för er som kanske kan tänka er att åka iallafall; tävlingen består dels av fristående klasser som rids varje dag. Olika för dagen, kolla proppen HÄR. Dessutom så kan man välja att rida en "runda" och deltar då i Sparbanken Rekarne ponnycup. Man får olika poäng beroende på placering i klasserna som rundan rids i. I lilla rundan så rider man dag 1 en LC2 dag 2 en LB1 och dag 3 även här en LB1. Mellanrundan går i LB1 LA1 LA1 och så stora rundan i LA1 Lag-03 LA:P1. 

Roligt va? Ett meeting på både lokal och regional nivå, där man dessutom stallar upp hästen antingen på näsbyholm eller Zegers (tävlingsplatsen) och lär känna nya människor med samma intresse! Det var så sjukt kul när jag lärde känna Janina och Sara förra året, vi pratar fortfarande på facebook och håller kontakten. 

Vad gäller Bingo så har vi inte riktigt kollat upp det, varken med Kristina eller med tävlingsplatsen (om det skulle vara aktuellt) eftersom han är hingst. Men jag ska ju rida honom i connemara SM 18:e juni (kommer att skriva mer om det sen!) så tror inte han kommer att gå cupen. Hade väldigt gärna ridit honom i Lilla rundan annars, tror han hade gjort det galant. Men förhoppningen är ju att han kanske kan vara med någon dag, någon klass, även om han inte går någon runda.

Jag och Vendela lyckades med att vinna mellanrundan förra året! Fortfarande något jag ser som en stor merit, och är väldigt stolt över :')






Jag, Janina och Sara :D




Kommentarer
Postat av: Anna S

Vad roligt med cup, spännande med connemara SM också! :D

2011-05-04 @ 21:01:31
URL: http://missbelinda.blogg.se/
Postat av: Fanny Claesson

Roligt!! Men visst startar du Vendela om inte Bingo följer med? :)

2011-05-04 @ 22:39:41
URL: http://fannyclaessondressyr.blogg.se/
Postat av: Elin - en hästblogg med en otrolig sköthäst

Den rödsvarta rosetten är så grymt snygg! :D

2011-05-04 @ 23:04:51
URL: http://lizzylover.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback