Sjuk - IGEN

Att lite halvkrasslig jobba på en hästtävling en hel helg var inte så smart, men nöden har ingen lag! Okej, nu lät det som att jag snackar toalettbesök typ, men det gör jag ju inte. Jag snackar om att om klubben behöver hjälp så är det klart att man ställer upp. Men det har jag redan skrivit en gång, så ska inte ta det igen..! ;)

Dock så har jag nu insjuknat och har lite feber. Mamma måste mocka åt Vendela idag igen eftersom jag inte är tillräckligt kry för att ens åka ut. Hallå, två dagar borta från stallet!? Det är helgerån, det är nästan disaster-varning. Jag har inte ens något skolarbete att göra, så ska väl kolla lite på franskan eftersom jag inte varit superduper-aktiv på lektionerna, men vem är det på franskan?

Okej, detta är faktiskt en rolig blogg, och i roliga bloggar skriver man inte om sitt skolarbete eller icke-skolarbete, så det ska ni också få slippa kära läsare! 

Själv så ska jag ta ut mina hundar snart, ska bara ge dom mat först. När mamma fullpackad med stallkläder kikade in för en stund sedan och undrade om jag kunde ta dom så var det inte läge att utgå pågrund av sjukdom. ska att ta en liten sväng med dom, det gäller bara att komma upp ur sängen. 

Hoppas verkligen att detta är snabbt övergående, jag har inte tid att vara sjuk. Jag har en häst att ta hand om, då har man inte riktigt tid att ligga hemma. 

Har en ny Hippsom Magazine som ligger och väntar till sen när jag kommer in igen - underbart! (bilden bör tas med en nypa salt)


Tävlingsduon med hundarna -  vi måste se störtcoola ut när vi kommer med varsin likadan hund som matchar vår hårfärg, haha :)


Kram


Kommentarer
Postat av: Elin - en hästblogg med en otrolig sköthäst

Haha, det var faktiskt ganska coolt när hundarna har likadan färg som erat hår! ;D



Fortsätt blogga och krya på dig! :) <3

2011-02-15 @ 23:01:23
URL: http://lizzylover.blogg.se/
Postat av: Anonym

skulle inte ni typ kunna lägga ut bild/er på era rosetter och skriva hur många ni har ? :D

2011-02-18 @ 13:52:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback