Team SL-tävling

Vi är med och tävlar om ett gästinlägg hos Team SL, där vi har chansen att vinna flera tusen människors uppmärksamhet på just vårt inlägg.

Denna chans är givetvis enorm, och vi tycker att det är otroligt av Linn och Sofia att ge oss andra den chansen. Att ha en stor blogg är en enorm chans att få uttrycka sina åsikter inför otroligt många människor. Hästbloggar har växt något så otroligt det senaste året, och det är jätteroligt. Flera människor med samma intresse som man kan följa. Men allting har en baksida, och även hästbloggvärlden håller på att accelera lite. De största bloggarna får nästan idolstatus hos de yngre, och detta kan sluta i katastrof när man inte valt att vara en förebild för någon annan, utan bara blir det ändå.

Lite utav syftet med vår blogg Tävlingsduon är att visa att man kan lyckas även om man inte är perfekt. Varför bara lägga upp dom allra finaste bilderna från ridpasset? Varför försöka framställa sig själv och sin häst som perfekta? Vi vill inte på något sätt skapa en image där vi verkar bättre än våra läsare, vi vill att alla ska veta att vi också gör misstag, vi gör lika mycket fel som alla ni andra. Issa river hinder ibland och Freddi rider fel i dressyrprogrammen. Art Director slår mot skänkel ibland och Cavendish taktar vid uteritter. Vardagsproblem drabbar alla - även om många hästbloggar gärna förnekar det. Vi vill vara förebilder för de läsare vi faktiskt har, och bra sådana också. 

Det är lite av det vi skulle skriva om om just vi vann inlägget! Vi skulle ta tillvara och skriva om syftet med vår blogg (utöver träningsdabok och visning av bilder) - att visa att alla kan! Issa har just gått upp på sin första stora häst från en liten ponny, och kämpar på med allt vad det innebär att ställa om sig, både på marken och i hoppningen. Freddi har tagit sig själv och sin ponny från 56% i LC1 till nationellt kval i dressyr på två år. Alla kan vi lyckas, men vi alla kan också misslyckas. Vi är lite trötta på att bara läsa om allas lycka överallt, och bara se de fina bilderna från ridpassen. Varför gömma undan det som är mindre bra? Så vi startade denna blogg som innehåller hästhoppning och ponnydressyr. Vi går helt enkelt tillsammans genom det fina. Och det fula. 



Och tack till team SL för en bra blogg!




Kommentarer
Postat av: josefine

SV; Åhh tack så mycket! :D

2011-04-16 @ 22:40:54
URL: http://teamhusebacken.blogg.se/
Postat av: beciell

Kolla in min bloppis, säljer mina helt nya Rayban solglasögon (samma modell som Kenza precis har köpt, för 1300 kr) Jag säljer mina för 550 kronor! Kolla in här: http://beciell.blogg.se/2011/april/saljes-rayban-wayfarer-rb2140-samma-modell.html Först till kvarn..

2011-04-16 @ 22:52:18
URL: http://beciell.blogg.se/
Postat av: Elise Vognild

sv: Hihi! :D vi ses imorn, och jag håller tummarna för dig när du rider!!!

2011-04-16 @ 22:54:26
URL: http://eliisevogniild.blogg.se/
Postat av: jessica

Haha eller hur, mammor ska bara göra som man säger så blire frid och fröjd!;)

2011-04-16 @ 23:09:20
URL: http://dalaryttarna.blogg.se/
Postat av: K J L !

Hoppas ni vinner! :D

2011-04-16 @ 23:20:13
URL: http://kjl.blogg.se/
Postat av: annsoh

Vad söt blogg! :D

2011-04-16 @ 23:33:18
URL: http://annsoh.blogg.se/
Postat av: sandra

jag hoppas att ni vinner för det skulle ni förtjäna :D

2011-04-16 @ 23:45:22
URL: http://sandrashalsa.blogg.se/
Postat av: Julia

Helt rätt! Ni är så kloka och mogna för er ålder :) ta det inte fel nu bara, gillar verkligen eran blogg :)

2011-04-16 @ 23:48:30
URL: http://ohjuliet.blogg.se/
Postat av: Elin - en hästblogg med en otrolig sköthäst

Shit, vilken motivering! Ni kommer ju lätt vinna. Hoppas jag! :D Det är ni värda!

2011-04-17 @ 14:37:52
URL: http://lizzylover.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback