Ridning på Bingo

Guud, idag satt jag kvar i skolan för att plugga till historiaprovet som är imorgon. Hade inte ens börjat, men nu kan jag alla 30 frågor rätt bra. Detta kostade mig två timmar och lite huvudvärk. Var sådär lagom seg när jag kom hem sen, men letade ändå upp dammsugaren och dammsög mitt rum, bara för att jag hade lite tid över. 

Sedan så åkte jag och mamma ut till Starrhult för att jag skulle rida Bingo. Provade att ha min sadel på honom idag - och jösses vilken skillnad! Eller ja, först så var han på tjurbulle-humör. Trängde mot utgången och var lite allmänt fånig och istadig, så jag blev faktiskt irriterad. Han fick lite smisk och protesterade med att slå bakut några gånger. 

Bestämde mig sedan för att det skulle bli ett bra pass ändå, och galopperade på en åttvolt, bröt av i mitten och fattade den andra galoppen. En ovana jag har är att jag tar sån tid på mig att få honom i ordning i galoppen. Fattar galopp och sedan tar det ungefär en halv volt innan jag börjar rida ordentligt. Tänkte att jag skulle försöka fixa till det lite, och det blev verkligen toppen!

Han svarade jättefort och verkade tycka att det var roligt med så pass mycket omväxling av både varv och gångart. Var ju lite jobbigt för oss båda, men så nyttigt. Verkligen precis var vi behöver! Han blev sedan jättefin i traven och Kristina var så nöjd med att han höjde svansen, han gillade verkligen sadeln. 

Gjorde lite skritt-halt och trav-halt innan jag avslutade honom också. Kom åt mycket bättre med innersidan av låren i min sadel, så då blev halterna toppen! Just när jag kan ha benen om honom just det där allra sista också, inget tjafs i handen alls! 

Så det blev ett riktigt bra ridpass till slut, och på fredag blir det alltså träning för Karin och på lördag tävling i Smedstorp!

Mamma var snäll och tog lite kort idag, och ser ni att inte ens när jag har ett superpass så ser det perfekt ut på alla bilder! Tänkte ursäkta mig först, men tänkte att det kan vara bra att visa också :)

















Kommentarer
Postat av: Jessica

Ja gud, dom är så snygga(L)

En sånn skulle jag gärna vilja ha;)

2011-05-18 @ 22:15:15
URL: http://dalaryttarna.blogg.se/
Postat av: Jessica

btw, jätte coolt schabrak!:D

Och Bingo är så snygg han med:D

2011-05-18 @ 22:15:54
URL: http://dalaryttarna.blogg.se/
Postat av: Elin - en hästblogg med en otrolig sköthäst

Svar. Då ja, då var det perfekt ridväder ;D

Idag var det ganska mulet "/



Haha, ja det var då ni fick 60% va? :D

Jag tror att det ska gå super :D

2011-05-18 @ 22:41:40
URL: http://lizzylover.blogg.se/
Postat av: Elin - en hästblogg med en otrolig sköthäst

Ser bra ut :) Som vanligt :p

Bra att han gillade sadeln :D Ska du ha den på honom nu då? :)

2011-05-18 @ 22:44:03
URL: http://lizzylover.blogg.se/
Postat av: Louise

Förlåt att jag är så seg på att svara! Tog en paus från bloggen och såg inte din kommentar förrens nu... Tränset är ett Hubertus classic, superbra! Det är inte lackat men ser nästan så ut:) Grattis till ditt sista nationella kval, planerar du en nationell debut snart? :D

2011-05-18 @ 23:23:45
URL: http://ponnymaffia.blogg.se/
Postat av: Lovisa

Han är så söt den där lilla :D

Vad bra att han gillade sadeln om den är bättre för dig också liksom!

Vad ska ni gå för klasser??

2011-05-19 @ 07:13:41
URL: http://lvdressyr.blogg.se/
Postat av: Moa

Jag tyckte ni var jätte snygga :D

2011-05-19 @ 11:02:16
URL: http://monteryttarna.blogg.se/
Postat av: sara

fina bilder!!

2011-05-19 @ 11:14:04
URL: http://sariih.blogg.se/ridblogg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback