Mina mål med morgondagens tävling

Imorgon så vill jag fokusera på att Vendela vågar vara avspänd på banan, så att hon kan visa upp sin allra finaste trav. Galoppen är ju hennes extranummer, och så har det alltid varit. Men det är roligt att även traven börjar komma ikapp nu, det hon verkligen lärt sig under året är att trava genom kroppen och verkligen använda sina bakben istället för att trippa runt.

Det är alltså det jag hoppas på, och kommer att rida för; en ponny som vågar vara avspänd inne på banan, och är rund i formen. Jag själv måste även spänna av lite och följa henne med sätet, inte sitta så stelt och rakryggat.

Om jag lyckas rida fram detta så kommer jag att vara grymt nöjd! Att kunna visa sin utveckling även på tävling är ju det allra roligaste tycker jag, det är så roligt att få ett kvitto på sin egen utveckling.

När det går riktigt bra är det ju extra kul, såklart! Man är väl tävlingsmänniska.. :D


Kram

Kommentarer
Postat av: Olivia Gustavsson

lyCKA TILL!

2011-03-18 @ 22:21:05
URL: http://oliiviiagustavsson.blogg.se/
Postat av: Elin - en hästblogg med en otrolig sköthäst

Svar. Egentligen är inte det här någon idé att jag svarar för det var typ en vecka sedan jag fick kommentarer, så du har säkert redan glömt (Freddi) men jag har helt enkelt inte haft tid att svara på kommentarer, ber så hemskt mycket om ursäkt! "/



Har bara en fråga angående kommentaren, när du ramlade av Vendela. Hur ramlade du av när du ramlade av i vattnet? :p

<3

2011-03-18 @ 22:36:49
URL: http://lizzylover.blogg.se/
Postat av: sandra

lycka till :D

2011-03-19 @ 11:31:06
URL: http://sandrashalsa.blogg.se/
Postat av: Matilda

Det verkar ju som om du vet hur du vill att det ska kännas och då är det alltid mycket lättare att hitta känslan - LYCKA TILL :D

2011-03-19 @ 13:11:31
URL: http://qtiilda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback