Stallmöte

Idag så är det dags för stallmöte i vårt stora privatstall på Trolldal. En årlig händelse som alltid skapar stora disskusioner. Vissa bra och nödvändiga, andra motsatsen. 

Är det fler än jag som tycker att det är något med hästmänniskor och att gnälla? Varje gång det är möte så passar man på att gnälla järnet över sin egen och sin hästs situation. Vissa gånger är det pinsamt att ens höra på. Något mer som är väldigt typiskt dessa möten är att dom alltid drar ut på tiden. Och här snackar vi inte några minuter hit ch dit heller.. 

Det värsta är när folk inte sållar ut vad som ska sägas på ett möte inför alla, och vad som faktikst kan tas med stallchefen enskilt lite senare. Det tar både en massa onödig tid och energi. Vi har en stallchef som är bra på att handskas med gnälliga hästägare, vilket är jätteskönt. Hon både lyssnar, men samtidigt säger stopp när någon mupp går aldeles för långt liksom ;)

Men av någon anledning så tycker jag ändå att det brukar vara rätt trevligt på dessa möten också, vi är trots allt ett härligt gäng i stallet just nu och det är roligt att träffas alla samtidigt. Plus att det faktiskt bestäms en hel del bra också, det är inte bara gnäll om onödiga saker! 





Kommentarer
Postat av: Elin - en hästblogg med en otrolig sköthäst

Det finns ju en del gnälliga och en del mindre gnälliga personer ;)

2011-08-22 @ 16:31:27
URL: http://lizzylover.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback