Säsongsstart

Idag så drog tävlingssäsongen igång så smått! Bingo fick äran att inleda tävlingsåret 2012 och det var han nöjd med, lite väl nöjd. Han hade lite rodeo-uppvisning och sedan tyckte han att han gjort sitt ungefär. Fick aldrig till någon bra känsla varken på framridningen eller banan. Trots det vann vi klassen på 64 %! Var en LC2 och Bingo hade bland annat passa på att bocka lite fint och ilsket mitt i första galoppvolten. Just då, när han gör sånna grejer, älskar jag verkligen honom som mest.. ;) Självklart gick det alldeles utmärkt att galoppera två hela varv sedan under ärevarvet!

LB1 gick såå mycket bättre, här var Bingo med på noterna och inställd på att prestera och göra sitt jobb. Hade fått igenom allt på framridningen mycket bättre, även om det blev några vackra hopp här och var så hade jag en bra känsla som jag var såå nöjd med. Han kändes igenom, "med", framme och gick själv i både skritt, trav och galopp. det är där han är i sin utbildning just nu. 

Väl på banan släppte han i bjudning, men gjorde programmet prickfritt utan hopp eller andra missöden. Han tyckte det var kul och var bara seg liksom. Tyvärr drog det ner poängen rejält och vi fick ett bottennapp på 59%. Första gången jag och Bingo inte får över 60 %, men det gör faktiskt inget just idag. Är så nöjd med att han trots allt presterade och var nöjd och glad! 





Ett kärt återseende blev det eftersom Emma också skulle vara med. För två månader sedan sålde jag min fina Vendela till Emma, och idag gjorde dom sin tävlingsdebut! Det gick hur bra somhelst, dom red samma klasser som vi och fick ihop 62 resp 60 % och var två utanför placering i båda klasserna har jag för mig. Ska bli så kul att följa deras säsong också! Vendela är världens finaste ponny verkligen, och nu får hon chansen att tävla vidare med en ny ryttare. Gissa om jag är stolt och glad?!





Kommentarer
Postat av: Jessica

Grattis! Vad roligt det måste vara att få se hon, även om det säkerligen är lite jobbigt.

2012-01-21 @ 20:25:40
URL: http://dalaryttarna.blogg.se/
Postat av: Ellen

Superfina ritter Freddie! Kul att få se Vendela förstår jag :)

2012-01-21 @ 21:49:10
URL: http://bakfickeryttarna.blogg.se/
Postat av: Elise

Grattis till vinsten och kul att det går bra för dom med Vendela! :D

2012-01-22 @ 12:21:40
URL: http://eliisevogniild.blogg.se/
Postat av: Jorunn Lavonius

Grattis! Härligt att Vendela också får komma igång med tävlingar med nya ägaren :)

2012-01-23 @ 06:57:14
URL: http://ridsportfinland.blogg.se/
Postat av: Savannah L

Tack så jättemycket, det värmer! Kram :D

2012-01-23 @ 10:57:07
URL: http://equestriancrew.blogg.se/
Postat av: Elin - en hästblogg med en otrolig sköthäst

Grattis till vinsten och härligt att träffa Vendela igen :')

2012-01-24 @ 13:20:32
URL: http://lizzylover.blogg.se/
Postat av: Julia

Grattis! Väldigt härlig bild på dig och Bingo!

2012-02-05 @ 13:22:21
URL: http://ohjuliet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback