7:e januari

Idag jobbade jag i rekordfart och var efter det så trött (tog hand om både Qarlos och Artie också) att jag inte orkade rida utan åkte hem istället. Däckade en timme i soffan innan jag vaknade vrålhungrig, åt och sedan begav mig ner mot stallet igen för att ta in och fodra. 

Sedan var det tävlingsryttarmöte i Katrineholms Ryttarförening, var lite nya ansikten på mötet! Härligt att fler och fler börjar söka sig till vår klubb tycker jag, jag älskar den ju! Vi försöker få ihop en massa lag till allsvenskan, just nu ser det ut att kunna bli div 3 o 2 ponny dressyr och hoppning (jag anmälde intresse, kommer att rida Bingo i dressyren), div 3 o 2 i dressyr och hoppning häst (anmält intresse, denna gång på Qarlos i båda grenarna) 

Dock så måste Qarlos kvala för att få vara med i hopplaget, eftersom han bara är 6 år. Två eller tre felfria 1 meter och sen kan han vara med tror jag. Får se hur det blir, det är jättekul att hoppa, men jag prioriterar dressyren fortfarande. Men somsagt, vill ju komma igång med hopptävlandet - det är ju det jag tränar för! :D 

Just nu så ser det alltså ut att bli mycket kul i vår, tävlingar och inte minst så fyller jag ju äntligen 18 år i mars! Men allt kan ändras hur fort somhelst, jag kommer aldrig att ta något för givet, aldrig. Det kan man inte när det gäller hästar, är hästarna (och jag!!) friska så får man vara glad och nöjd, det har jag lärt mig den hårda vägen. 









Kommentarer
Postat av: elise

sv: Ja det är det ! :D SOm med Ramona ex, tävlade henne när jag hade haft henne i knappt två veckor, hehe ;)

2012-01-07 @ 21:28:32
URL: http://eliisevogniild.blogg.se/
Postat av: Moa

Jag håller tummarna för att du, issa och hästarna ska få ett bra år och att ni får hålla er friska :)

2012-01-08 @ 00:31:45
URL: http://moathorngren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback