Jag lever!

Som ni märker så går det allt bra segt på bloggfronten.. "Jag skulle vilja ha en skitblogg att skriva typ en massa korta vardagsinlägg i", sa jag. Issa svarade "Men gör det i denna blogg då!" Så, sagt och gjort. 

Ni får nu lära känna den andra halvan av mig, den som inte är lika hästig men fortfarande samma jag! Den delen som hatar att skolan infört en vegetarisk dag i veckan (vore okej om det inte vore för att skolmaten är god annars, men veggomaten smakar BAJS), den delen som köpte en superbra plattång förra veckan och som glömde sin macbook på bussen igår. Som tur var så fick jag tillbaka datorn, någon vänlig själ hade lämnat in den till bussarnas huvudkontor typ. Paniken när jag trodde att jag skulle få betala 10 000 i självrisk var inte att leka med. "Vem fan glömmer sin dator!?" undrade busschaufförerna, ja det var ju jag det. 

Vad gäller Qarlos och allt hästeri så ska jag blogga om det också, såklart! Han lever och frodas, går riktigt bra just ni och (TA I TRÄ) alla skorna sitter. Börjat göra lite skänkelvikningar, blir bättre och bättre. Han är lätt att flytta, tror han kommer att kunna glänsa med lite mer styrka! Red ut med Issa idag och vi har så mysigt, jag och min fina vän. Hästarna också, fick galoppera lite idag också, glada pojkar! 

En bild från idag, alla proportioner blev totalt fel haha! Biffen på mig jao




Kommentarer
Postat av: sofie z

HAHAHA, förlåt freddi. men du är bara så kul ibland, glömmer datorn haha <3

2012-02-08 @ 18:08:19
Postat av: Julia

Det är trist att det är så vanligt att folk är kassa på att göra vegmat..!

2012-02-08 @ 19:32:13
URL: http://ohjuliet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback