EM

Nu är det eftermiddag och vår petcha kutcha är klar! Till råga på allt skrev jag det svåraste, just att koppla samman fisket med hållbar utveckling. Läraren kom och kollade på det och sa "Just precis så jag menar, jättebra Fredrika!" Helt underbart, stolta blicken på mig här va. Känner hur jag riktigt rätar på mig höhö. 

Apropå hö så borde jag åka till Qarlos snart, ska se om jag kan få lift med Issa, mina föräldrar är inte hemma. Ska rida inne idag, ridhuset är ledigt till kvart i åtta. Så får Qarlos galoppera lite i snön imorgon, så slipper han gå dressyr tre dagar i rad och bli trötter. Tror ändå faktiskt att han orkar lite mer nu än vad han gjorde förut, han är ju mer riden och får bra med mat. Men, vill vara på den säkra sidan. 

Önskar att jag kunde skriva som Linn Olsson och säga "jag har så sjuuukt stora planer på G med bloggen blabla", nice det vore. Nu är dock så icke fallet här va. Inga planer alls på G med denna bloggen, vet inte hur jag ska göra mä'en faktiskt på ren sörmländska. Äääh måste inte veta allt jämt. Får prata med Issa :)

El bläso kikar ut




Kommentarer
Postat av: Emma Fredén

sv: Fint! :) jo det är bara bra med mig :)

2012-02-16 @ 16:48:02
URL: http://stokbroensnaoho.blogg.se/
Postat av: Anonym

Puss gubben, i morgon får Du hö från dina gröna hemmaängar!

2012-02-17 @ 18:12:12
Postat av: Julia - tävling i bloggen, samarbete med CF hästshop!

Apropå hö... Min tjej är HÖgbrunstig tur att Qarlos inte bor här hon skulle falla pladask för honom.

2012-02-18 @ 12:28:26
URL: http://ohjuliet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback