q/a



Hej! Artie har täcke på sig beroende på vad det är för väder ute. På vintern är han ju klippt och har då ett eller två stalltäcken på sig. Tjockleken och hur många beror på hur kallt det är. T.ex. nu har han inget täcke alls inne, men har ett tunt täcke ute om det regnar.

På bilderna har han två täcken på sig eftersom han stod i en utebox hos Louise, och han annars är van att stå inne på Trolldal som är rätt varmt om natten. Det ena är ett stalltäcke men det understa är tunnare och egentligen hade det nog räckt med det ena. Men jag är alltid så nojig och får beslutsångest angående täcken, så då fick det bli båda, haha!

Jag tycker absolut inte att det är fel att rida "bara" för skojs skull! Tycker det är super av dem som tränar och har ambitioner att utvecklas trots att de inte tävlar. Alla är ju helt enkelt inte tävlingsmänniskor men kan fortfarande vilja förbättra sig som ryttare. Vissa tränar för skojs skull, andra för att prestera bra på tävling och en tredje tränar inte alls för instruktör men tycker det är minst lika kul att rida ut i skogen. Det finns så otroligt många sätt och jag skulle inte säga att någon är fel/konstig. Som man alltid säger, det viktigaste är väl ändå att ha kul? ;D







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback