Min onsdag

Kan förtälja att övningskörar-kursen var seg, dessutom så trodde jag att det var via den som man fick sitt körkortstillstånd. Men icke sa nicke - det ska tydligen beställas via internet! Vafaaan, nu måste jag göra båda det + syntest innan jag kan sätta mig bakom ratten. Irriterad tjej här kan jag säga. 

Annars har det inte hänt så mycket intressant i mitt liv idag faktiskt, eller också så har det det. Beror så mycket på vad man lägger vikt och sätter värde på. Men denna blogg är ju främst hästinriktad och eftersom jag befunnit mig på flera km avstånd till stallet hela dagen så kan jag inte påstå att det hänt mycket. Issa var ju snäll och tog hand om lillsessan :)

Idag har jag bara tagit det lugnt faktiskt. Gick på stan själv en timme efter vi slutat och sedan var ju kursen tre timmar lång. Kom hem, åt mat. Såg idol och början av SATC The Movie på 11:an. Insåg återigen (gör det varje gång jag segar mig en hel dag!) att det är många som lever ett sånt liv. Känns så himla konstigt att tänka på för mig. För det första så vill jag röra på mig, valde dock bort att jogga idag eftersom jag känner att mina knän protesterar lite och behövde en day off, och för det andra så saknar jag hästarna och gemenskapen i stallet!

Stallet är verkligen en härlig plats att vara på (en sann nörds ord, lyssna och ta till er nu ;D) Nej men helt seriöst, det ÄR rena fritidsgården där nere och jag tycker att det är så mysigt. Det är ju en stor del av mitt liv, en plats jag älskar och verkligen trivs att vara på! Att vara utan en dag såhär utan att göra något "speciellt" känns så konstigt, det är samma visa varje gång. Ställer mig frågan; hur klarar sig folk utan detta? 

Men folks fråga till mig är ju istället "hur klarar du att åka dit varje dag?" så det är kluvet. Men jag älskar verkligen min tillvaro där, det är en del av mig nu, går inte att plocka bort. Jag tror mamma när hon säger att man blir fast för livet. Pauser i all ära, men fast tror jag faktiskt att man är som hästtjej! 





Kommentarer
Postat av: Elin - en hästblogg med en otrolig sköthäst

Håller faktiskt med dig :D



Ibland när man tar en liten paus någon dag från stallet känner man sig jätteseg på kvällen då man känner att man inte gjort någonting ! För annars är man ju i stallet några timmar och fixar allt som ska göras där ;D



Ja, jag trivs så sjukt mycket som hästtjej :D

2011-09-18 @ 19:37:43
URL: http://lizzylover.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback