Ihopsläpp

Vaknade strax före åtta i morse för att åka till stallet och vara med när (Freddis) Qarlos släpptes ihop med hästarna i Arties hage. Jag har ju rätt mycket tävlingar och träningar inplanerade så det skulle vara otroligt tråkigt om han blev skadad i hagen. Vi ville helt enkelt vara där och hålla ett öga på dem.

Det är så skönt att ha en valack för det var inga problem alls att släppa ihop dem. Artie är ju äldre så han sa till en gång att det är han som bestämmer och sedan var det inte så mycket mer med det. Qarlos verkade tycka det var rätt konstigt att komma till en sån stor hage för han sprang runt hela tiden. De andra hästarna orkade inte hålla hans tempo så de började beta och tillslut lugnade han ner sig också.

Jag har faktiskt aldrig sett Artie bestämma över någon annan häst, men Beebop som var ledare förut har bytt hage nu så då fick väl Artie ta saken i egna händer. Det var en lättnad att det allt gick bra i alla fall och att det inte blev något bråk.









Kommentarer
Postat av: Jessica

Sååå snygg!!

2011-09-24 @ 10:48:32
URL: http://dalaryttarna.blogg.se/
Postat av: Elisabet Jansson

Roligt att det gick bra med hästarna. Qarlos är ju inte van att bli motat ut och in utan ledare med grimskaft, så han har nog varit lite osäker på vad som gäller.Hoppas han leker av sig nu, min lilla bäbis!Lycka till med hopptävlingen idag Isabelle!

2011-09-24 @ 14:17:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback