Gårdagens ridpass

Jag och Freddi gav oss ut i skogen en sväng igår, för att rida fram hästarna där. Det börjar verkligen bli himla mörkt, nu är det riktig höst. Man har vetat det ett tag, men inte riktigt tagit in det bara. Nu är det gjort, det är höst! Dock fruktar jag inte hösten/vintern lika mycket som jag gjort förr, utan tycker det ska bli riktigt mysigt att få tända ljus och sitta inne och mysa, hihi.

Tillbaka till ridning, både Artie och Qarlos var pigga och glada. De jobbade på så bra så. När vi kom tillbaka tänkte vi att vi skulle tända lamporna på lilla utebanan och rida där, men ändå kollade vi i ridhuset ifall det skulle vara ledigt. Till vår förvåning är det teorivecka heeela veckan, så hela ridhuset är ledigt! Snacka om lycka, haha!

Jag jobbade Artie till mesta del i galopp inne i ridhuset. Jobbade först att han mest skulle vara avslappnad och bära sig själv, i en aktiv galopp. Gjorde en en del tempoväxlingar samt övergångar, där han jobbade på riktgit bra. Han kändes jättefin idag, så det var kul :D

Hittade en bild sen i våras, har veerkligen bildbrist just nu




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback