Tillbaka

Tillbaka till kalla Sveriget igen, idag blir det en ridtur eller två tänkte jag. Ska åka ut direkt efter skolan så att jag hinner med båda hästarna hade jag tänkt! Det är jätteskönt att åka bort på semester några dagar och bara bekymra sig om vardagliga saker som hur håret ser ut och vad man ska ha på sig dagen efter. 

Okej, det där tänker jag på varje dag, det jag syftade på var att åka bort från hästägandet några dagar. Bara sisådär en två-tre dygn typ. Sen saknar man ju dom fyrbenta vännerna och undrar hur man någonsin kunde tycka det var skönt att komma bort från dom. Så det är vad jag gör nu, dags att mocka bajs och bli lite sådär lagom ridsvettig igen - har saknat det! 

Såg att storbloggarna skapat en rejäl hjälmdebatt. Känner att jag sagt mitt, dom kan kalla mig tant eller vad dom vill. Jag tycker INTE att dom har rätt att publicera vad dom vill i så stora bloggar som så många yngre läser, även om det är "deras ensak" om dom vill bära hjälm eller inte.

Tummen upp för att mocka hästbajs och för att vara en 17-årig tant. Jag trivs!




Kommentarer
Postat av: Sandra

SV: Tack, vad kul att du tycker det. Sjukt fina hästar du har :)

2011-10-11 @ 12:40:42
URL: http://ponnylover.blogg.se/
Postat av: amanda fröberg - topponys.blogg.se

Sv; Tack så mycket! :)

2011-10-11 @ 19:35:21
URL: http://topponys.blogg.se/
Postat av: Adina & islandshästen Funi

Jag tycker man ska få välja själv. Att ta porträtt när man sitter på är OK utan hjälm. Men rida utan hjälm tycker jag bara är dumt. Jag tycker det ser mycket trevligare ut med hjälm :)

2011-10-11 @ 21:22:55
URL: http://fyrbentaspringare.blogg.se/
Postat av: Jeanette

Sv. Varför tycker du det? Vill gärna höra åsikter om detta. :)

2011-10-11 @ 23:34:12
URL: http://jeeanette.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback