Söndag

Hej bloggen! Issa, jag samt vår vän Johanna var ute hos Janni igår och moffade. Det var hamburgare, godis, naturgodis och sist men absolut inte minst; JULBAK! 

Såhär såg det ut igår:


Det var superkul och vi shared a moment tillsammans. Ni vet, när man sitter och skrattar tillsammans med sina vänner och en känsla av lycka bara sköljer över en? Ett minne för livet, är det något min uppväxt inte saknade så är det fantastiska vänner. Jag älskar verkligen mina fina tjejer! ♥ 

Hoppas att ni är nöjda nu, när ni fick se ridbilder på Qarlos för första gången + att ni brukar vilja ha bilder på mig och Issa tillsammans. När vi då väl anstränger oss och fixar det, och det knappt blir någon respons alls - då är man inte jättesugen på det här med bloggen, det kan jag ju säga direkt. Det kommer fler, så några chanser till har ni på er iallafall ;) 

Nu så ska jag aldeles strax åka ner till stallet (Issa har jobbat där idag, fick rycka in lite hastigt) och rida Qarlos en sväng tänkte jag. Har inte bestämt mig var och hur ännu! 



Sedan vid 16-16.30 så kommer Kristina in med Bingo för ridning. Ska bli roligt, vi satsar på att hålla igång så mycket så möjligt nu fram till KM. Lika bra att passa på, förra året stoppade snön upp att träning under två månader.. 

Ikväll så blir det adventsmiddag för hela slanten, min mor har blivit så familjär på senaste. Hon påpekade att det var väldigt viktigt att jag var klar i stallet och fräsch till klockan sju. Jaja, lite julmys här hemma sitter väl aldrig fel! Julen är verkligen mys-högtiden no 1, mysigt överallt!

Jag och Bingo under igångsättning i våras :) (hade tävlat innan, därav ridbrallorna)




Kommentarer
Postat av: Julia

Vad mysigt och bra det låter!



Sv: Glömde..! Ja, hon tyckte verkligen det var kul :D Men vi tänker liksom inte stor-satsa på det nu. Har inte tid sen vill vi mest ha kul. Sen är det såklart kul att hon får så bra :)

2011-11-27 @ 20:33:42
URL: http://ohjuliet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback