Resultat Katrineholm

Har inte upplyst er alls mycket om att jag hade tävling igår, men det var finalen av div II på hemmaplan. Dessutom debuterade jag 115 cm för första gången, så det var en riktigt rolig tävlingsdag. Jag nämnde lite tidigare att det inte gått så bra att rida på senaste tiden, förutom när jag tränar för någon. Därför var jag inte supertaggad inför tävlingen, men ville såklart göra det bästa av det. Sedan Daniel-träningen i torsdags har Artie faktiskt gått bra och likaså gjorde han på framridningen igår.

Första klassen var alltså en 110 lagklass där jag, Ida, Maja och Caroline red. Jag var först in av oss i laget och hade bara planer på att ta det lugnt och sätta en nolla. Banan var väldigt lång på 11 språng för att vara en grund, i alla fall jämfört med de tidigare omgångarna. Artie kändes riktigt fin, men tyvärr hade jag alldeles för dålig galopp i svängen till tvåan så han hoppade inte upp sig bra alls. Men efter det gick jag på honom mer och då gick han som klocka! Såklart väldigt tråkigt med ett skitpet men resten av rundan var jättebra. Som tur är var både Ida och Caroline nollor och Maja på 4 fel, vilket gjorde att vi slutade på 4 fel i grunden. Det var ett lag till som slutade på samma resultat (ingen med 0 fel), så det blev en omhoppning för oss mot Nyköpings RS.



Till omhoppning var jag riktigt taggad och ville verkligen nolla! Gick in och red på i ett friskt tempo, med lagom stora svängar. Inga snäva men inte långa heller direkt. Artie var med på hugget och gick toppen, och vi satte nollan! När tre av våra ryttare hade ridit låg vi på 4 fel och det andra laget på 12 fel på fyra ryttare, vilket innebar att Maja som red sist inte behövde rida. Vi tog hem segern för omgången och även för hela Div II!! :D



Nästa klass var alltså vår debut i 115. Artie kändes lite matt efter att ha gått två rundor redan och dessutom var det en väldigt lång bana i den här klassen framför oss. Men vi kämpade på och han kändes riktigt fin inne på banan. Vi nollade grunden men tappade galoppen lite i en sväng i omhoppningen, så fick med oss en bom då. Men jag är oavsett supernöjd, han gick toppen och det var enkelt en bra debut!









Kommentarer
Postat av: Julia

Grattis!! :D

2011-11-07 @ 11:03:44
URL: http://ohjuliet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback